Vallès Occidental

Vallès Occidental

17 excursions en BTT

12,30

Amb aquesta guia d’itineraris en BTT pel Vallès Occidental podreu descobrir amb la bicicleta de muntanya llocs i paratges desconeguts i de gran bellesa. Tot això en una de les comarques catalanes amb més densitat de població i un elevat nombre infraestructures, activitats comercials i industrials. Gràcies a la recerca que els autors han fet per la comarca, hi trobareu rutes de gran interès paisatgístic, natural i cultural, alguns de molt coneguts com Collserola, Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac, i d’altres menys freqüentats.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Carles Sans i Ravellat | Jordi Vidal Pedrals
Col·lecció
Azimut Comarcal, Sèrie BTT, 8
Primera edició
octubre 2015
ISBN
978-84-9034-355-5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
12 x 22,5 cm
Pàgines:
120
Icono Usuario
Sobre:

Jordi Vidal Pedrals

Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell l’any 1953. Doctor enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diplomat per l’IESE, és un gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se en l’atletisme, i a continuació en el futbol sala i el trial. Fa més de trenta anys va canviar la moto per la bicicleta de muntanya i de carretera. Amb bicicleta de muntanya, conjuntament amb la seva família i un grup d’amics de Rellinars, han recorregut una gran part del territori de Catalunya, de la península Ibèrica i de l’estranger. És autor del llibre En BTT per Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat (2000) i coautor d’El Vallès Occidental i Oriental en BTT (2006) i Cicloturisme per Catalunya (2013). A més, ha participat en la descripció d’itineraris en els llibres Racons. Temps d’Aventura (2007 i 2008).

Jordi Vidal i Pedrals va néixer a Barcelona l’any 1945. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha practicat la majoria d’esports, i ha participat en competicions oficials d’handbol, hoquei sala, gimnàstica i frontó a mà, dins l’àmbit escolar. Com a federat, ho ha fet en handbol, hoquei sobre herba i atletisme. En aquest darrer esport ha estat Campió d’Espanya de Clubs, i rècord en relleus. Durant més de deu anys, en nombroses ocasions ha estat internacional per Catalunya. Actualment té diversos rècords de veterans. És entrenador estatal d’atletisme. Ha estat directiu del CNB i del CEU; i també vicepresident de la FCA, en representació dels atletes. Afeccionat a la bicicleta, ha recorregut la majoria de camins del nostre país. A l’estranger, al Marroc, té la travessia de l’Atles; al Pakistan, l’Hindu Kush i el Karakorum; i rutes a Eslovàquia. Ha fet la via de la Plata i el Camí de Santiago, aquest en bicicleta de carretera.

Icono Usuario
Sobre:

Carles Sans i Ravellat

Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell el 1953. Doctor enginyer industrial per la UPC i diplomat per l’IESE, és gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se a l’atletisme, després al futbol sala i al trial. Des de fa més de trenta anys va canviar la moto per la bicicleta de muntanya i la de carretera. La pràctica de la bicicleta de carretera l’ha portat a la recerca d’itineraris on es pugui pedalejar i evitar les carreteres perilloses amb molt de trànsit. És autor del llibre En BTT per Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat (2000), coautor d’El Vallès Occidental i Oriental en BTT (2006), i ha participat en la descripció d’itineraris en els llibres Racons. Temps d’aventura (2007 i 2008).

Recull de Premsa

Revista Vèrtex – juliol del 2016

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Vallès Occidental”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Carles Sans i Ravellat i Jordi Vidal Pedrals

Altres llibres
Esports i activitats a l'aire lliure

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vallès Occidental
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?