Tastets
122 propostes per fer un bon aperitiu
13,00€
Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d’un àpat de festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre s’acaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que n’hi ha algunes de molt bones), les olives farcides d’anxova, les barres de surimi amb salsa rosa de pot, les escopinyes de llauna, els llagostins bullits i congelats, i plats d’embotit de qualitat ínfima. Però també podeu fer gaudir els comensals dels vostres dots gastronòmics amb un xic de temps, una bona preparació i sobretot organització en l’execució dels tastets. Snaks acabats de fer, culleres amb mil i un sabors, sopes fredes i calentes, carpaccios clàssics o agosarats, pans de tota mena, amanides i formatges de tot el món, aperitius amb fetge gras que es fonen a la boca, enfilats que ens obren la gana, fregits ben saludables, cassoles de sabors concentrats i postres sensacionals.
Fitxa tècnica
Pep Nogué i Puigvert
Nascut a la Garrotxa, porta dins seu la tradició del menjar i les arrels de la cuina. De ben petit, començà a remenar cassoles al restaurant La Vall del Bach al seu poble natal, la Canya. Després d’acabar el seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona, entrà a treballar al Celler de Can Roca i en forma equip. El seu àmbit d’estudi i treball, la seva recerca pels orígens de la cuina, les tradicions, els costums, les varietats autòctones, la seva passió per la fotografia i la muntanya, l’han portat pertot arreu a conèixer els seus costums i el seu ritme de vida. Perquè és allà, entremig del caliu d’aquestes persones, on es troba la saviesa de la nostra gastronomia. Ha col·laborat en diversos programes radiofònics a Ràdio Sant Joan, Ràdio Sarrià, Cadena SER i COM Ràdio. Actualment, gaudeix dels micròfons d’Ona Girona, amb la Judit Arroyo, i de la Ràdio Nacional d’Andorra, amb en Joan Berenguer. Imparteix també diferents cursos de cuina, col·labora a la revista Descobrir Cuina i a El Soroll de les Fonts, assessora empreses alimentàries i, en el temps que li queda, escriu. El seu primer llibre fou Temps de silenci; el seguiren La cuina de les terres gironines (dues edicions), Menjar per un euro (tres edicions en català i una en castellà) i La cuina de l’arròs de Pals.
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d’un àpat de festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre s’acaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que n’hi ha algunes de molt bones), les olives farcides d’anxova, les barres de surimi amb salsa rosa de pot, les escopinyes de llauna, els llagostins bullits i congelats, i plats d’embotit de qualitat ínfima. Però també podeu fer gaudir els comensals dels vostres dots gastronòmics amb un xic de temps, una bona preparació i sobretot organització en l’execució dels tastets. Snaks acabats de fer, culleres amb mil i un sabors, sopes fredes i calentes, carpaccios clàssics o agosarats, pans de tota mena, amanides i formatges de tot el món, aperitius amb fetge gras que es fonen a la boca, enfilats que ens obren la gana, fregits ben saludables, cassoles de sabors concentrats i postres sensacionals.
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/32_cu.jpg 13.00 instock Cuina i gastronomiaaperitiuPep Noguétastets 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/32_cu.jpg 77347732775177757763 13.00 12.50 0.00 0.00 2020-12-04T13:52:43+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.