Tapias variades
Les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Ràdio
9,95€
En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir.
El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des d’una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloïsses.
Fitxa tècnica
Pere Tapias
Pere Tapias va néixer a Vilanova i la Geltrú, vila en què cursà els estudis primaris i el batxillerat per passar, després a la Universitat de Barcelona, on es llicencià en Dret.
Com a cantant ha editat sis elapés i dos discs compactes i ha fet recitals arreu dels Països Catalans. També ha treballat en ràdio i televisió: a Ràdio 4 va fer, durant cinc anys, el programa Afamats; a TVE Sant Cugat, el programa d’entreteniment Què Vol Veure i Menjar i Beure, i actualment és realitzador del conegut Tapias Variades de Catalunya Ràdio.
Pel que fa la seva obra impresa, ha editat Barques i fogons (El Mèdol, Tarragona), i Cap enllà navegàvem (Cep i Nansa, Vilanova i la Geltrú), Plats de festa (Comlumna, Barcelona), El plar d’aprimar-se, amb la cuinera Maite Nolla (Columna, Barcelona). També ha fet col·laboracions en les revstes Descobrir Catalunya i Descobrir cuina, així com diversos articles d’opinió en el diari Avui.
Sempre s’ha considerat un vilanoví de soca-rel, sentiment que l’ha portat a exercir, en l’actualitat, de defensor de la ciutadania de Vilanova i la Geltrú.
Josep A. Sánchez, nascut a Vilanova i la Geltrú, és enginyer tècnic industrial i enginyer en organització industrial, per la Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú. Gran aficionat a la gastronomia, ha dut a terme diversos tallers de cuina a la Universitat i al Col·legi d’Enginyers Tècnics de Vilanova.
Recull de Premsa
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir.
El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des d’una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloïsses.
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490342237-2a-ed-600x607.jpg 9.95 instock Cuina i gastronomiacuinareceptesTapias 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490342237-2a-ed-600x607.jpg 77757738775177717777 9.95 9.57 0.00 0.00 2020-12-04T13:56:28+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.