Tapias variades

Tapias variades

Les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Ràdio

9,95

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir.

El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des d’una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloïsses.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Pere Tapias
Col·lecció
Escudella, 2
Primera edició
març 2014
ISBN
978-84-9034-223-7
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15 x 16 cm
Pàgines:
144
Icono Usuario
Sobre:

Pere Tapias

Pere Tapias va néixer a Vilanova i la Geltrú, vila en què cursà els estudis primaris i el batxillerat per passar, després a la Universitat de Barcelona, on es llicencià en Dret. 

Com a cantant ha editat sis elapés i dos discs compactes i ha fet recitals arreu dels Països Catalans. També ha treballat en ràdio i televisió: a Ràdio 4 va fer, durant cinc anys, el programa Afamats; a TVE Sant Cugat, el programa d’entreteniment Què Vol Veure i Menjar i Beure, i actualment és realitzador del conegut Tapias Variades de Catalunya Ràdio. 

Pel que fa la seva obra impresa, ha editat Barques i fogons (El Mèdol, Tarragona), i Cap enllà navegàvem (Cep i Nansa, Vilanova i la Geltrú), Plats de festa (Comlumna, Barcelona), El plar d’aprimar-se, amb la cuinera Maite Nolla (Columna, Barcelona). També ha fet col·laboracions en les revstes Descobrir Catalunya i Descobrir cuina, així com diversos articles d’opinió en el diari Avui. 

Sempre s’ha considerat un vilanoví de soca-rel, sentiment que l’ha portat a exercir, en l’actualitat, de defensor de la ciutadania de Vilanova i la Geltrú. 

Josep A. Sánchez, nascut a Vilanova i la Geltrú, és enginyer tècnic industrial i enginyer en organització industrial, per la Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú. Gran aficionat a la gastronomia, ha dut a terme diversos tallers de cuina a la Universitat i al Col·legi d’Enginyers Tècnics de Vilanova. 

Recull de Premsa

Regió7 – 23/06/2014

Vídeo de la presentació – 02/04/2014

TV3, Els Matins – 01/04/2014

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tapias variades”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Pere Tapias

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Tapias variades
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?