Tapes i aperitius amb bolets
15,90€
Els bolets es converteixen en l’ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d’aquest llibre. Una setantena de receptes d’elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.
Es tracta d’un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.
“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”
Fitxa tècnica
Carlos Robafum (pseudònim)
Carlos Robafum és el pseudònim de Carlos Janer Boada, nascut a Girona. Va cursar estudis de cuina a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i des de ben jove s’ha format com a cuiner en diferents restaurants de les comarques de Girona, Barcelona i País Basc. No és només un aficionat a la cuina, sinó que amb els anys ha esdevingut un autèntic expert i un professional dels fogons, que dedica el seu temps a assessorar empreses de restauració i a crear les cartes de diversos restaurants. També exerceix de fotògraf gastronòmic.
Robafum és també un col·leccionista incansable de llibres de cuina. La seva biblioteca gastronòmica és àmplia i molt variada, i hi destaquen els dos llibres que ell mateix ha publicat: Plats catalans amb arròs i 1714: Ingredients per a una cuina catalana, on combina la gastronomia, la història de Catalunya i el seu sentiment patriòtic.
Recull de Premsa
Vilaweb / Els més venuts de la setmana (Llibreria Pont del Grau) – 07-13/11/2016
La Vanguardia / Més venuts de la setmana 19/11/2016
La Vanguardia / Més venuts de la setmana 12/11/2016
La Vanguardia / Més venuts de la setmana 22/10/2016
Televisió de Girona / Última hora – 19/10/2016
Costabrava.org – 14/10/2016
Catalunya Ràdio / Meteomauri – 29/09/2016
Cuina / Blog Semproniana d’Ada Parellada – 16/09/2016
Gastronomia i turisme – 11/09/2016
Opinions dels lectors
Altres llibres
Ciència i coneixement
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Els bolets es converteixen en l’ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d’aquest llibre. Una setantena de receptes d’elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.
Es tracta d’un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.
“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/Tapesiaperitiusambbolets-300x229.jpg 15.90 instock Ciència i coneixementCuina i gastronomiaaperitiusboletsbolets catalanscuinacuina catalanacuina tradicionalentrantsgastronomiatapes 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/Tapesiaperitiusambbolets-300x229.jpg 76397619762376447698 15.90 15.29 0.00 0.00 2020-12-04T13:58:33+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.