Tapes i aperitius amb bolets

Tapes i aperitius amb bolets

15,90

Els bolets es converteixen en l’ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d’aquest llibre. Una setantena de receptes d’elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.

Es tracta d’un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.

 

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Carlos Robafum (pseudònim)
Col·lecció
Bolets,
Primera edició
setembre 2016
ISBN
978-84-9034-493-4
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
21 x 16 cm
Pàgines:
144
Icono Usuario
Sobre:

Carlos Robafum (pseudònim)

Carlos Robafum és el pseudònim de Carlos Janer Boada, nascut a Girona. Va cursar estudis de cuina a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i des de ben jove s’ha format com a cuiner en diferents restaurants de les comarques de Girona, Barcelona i País Basc. No és només un aficionat a la cuina, sinó que amb els anys ha esdevingut un autèntic expert i un professional dels fogons, que dedica el seu temps a assessorar empreses de restauració i a crear les cartes de diversos restaurants. També exerceix de fotògraf gastronòmic.

Robafum és també un col·leccionista incansable de llibres de cuina. La seva biblioteca gastronòmica és àmplia i molt variada, i hi destaquen els dos llibres que ell mateix ha publicat: Plats catalans amb arròs i 1714: Ingredients per a una cuina catalana, on combina la gastronomia, la història de Catalunya i el seu sentiment patriòtic.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tapes i aperitius amb bolets”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Carlos Robafum (pseudònim)
No data was found

Altres llibres
Ciència i coneixement

16,90

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Tapes i aperitius amb bolets
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?