Sobre l'art de perdre's

Sobre l'art de perdre's

Una guia per vagarejar en cos i esperit

16,00

En aquest llibre Rebecca Solnit explora les diverses maneres que tenim de perdre’ns, tant físicament com mentalment, el poder espiritual del vagareig en la natura i el valor inestimable de gosar endinsar-nos en allò que ens és desconegut: en definitiva, ser capaços de mudar o abandonar el nostre lloc habitual al món. De vegades cal perdre’ns per trobar alguna cosa que no sabíem que existia i que, sovint, necessitàvem. Buscant en episodis significatius de la seva vida, Solnit enfila històries fascinants sobre pèrdues i descobriments, i ens narra les seves singulars trobades amb tortugues, monjos, deserts, músics punks, exploradors… El resultat és un viatge de descobriment, profund i estimulant, que estableix relacions insospitades i reveladores.

Ens perdem quan no sabem on som (com els exploradors i els aventurers, per exemple); ens sentim perduts quan no tenim una guia o un sentit per a la nostra vida. Amb la seva escriptura serpentejant i captivadora Solnit és capaç de relligar aquests dos significats: estar perdut esdevé l’oportunitat per crear noves connexions amb els llocs i les persones, per ampliar el mapa del món que coneixem.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Rebecca Solnit
Traducció
Josep Alemany
Col·lecció
El fil d'Ariadna, 118
Primera edició
octubre 2020
ISBN
978-84-18197-25-3
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
13,8 x 21,3 cm
Pàgines:
208
Rebecca-Solnit
Sobre:

Rebecca Solnit

Escriptora, historiadora i activista, ha escrit una vintena de llibres sobre feminisme, medi ambient, art, política i història cultural. Publica habitualment a The Guardian i Harper’s Magazine. L’any 2010 Reader Magazine va dir que era una de les 25 visionàries que estan canviant el món.

Angle Editorial n’ha publicat Els homes m’expliquen coses (2016, tres edicions), sobre la construcció de la diferència entre homes i dones, Esperança dins la foscor (2017), sobre els èxits aconseguits per l’activisme social i polític, La mare de totes les preguntes (2018), sobre els papers socials imposats a les dones, Sobre l’art de perdre’s (2020), quan perdre’s és l’oportunitat de trobar-se, i Records de la meva inexistència, sobre els seus anys de formació i el silenci que s’imposava a les dones.

Josep-Alemany
Sobre:

Josep Alemany

Va entrar en el món de la traducció per la porta gran: la mítica col·lecció «La Cua de Palla», amb un autor rescatat de l’oblit: David Goodis (Carrer sense retorn). Després van seguir dos volums de Donald E. Westlake. Amb el segon, Dos és massa, va quedar satisfet i va decidir plegar d’aquest ram. Hi ha tornat, molts anys després i ha traduït autors com John Dos Passos, Luigi Pirandello, Sorj Chalandon, Laurent Binert, Susan Faludi, Claudio Magris, Maggie O’Farrell o Graham Greene.

Recull de Premsa

Revista Vèrtex – març/abril 2o21

Diari Ara / Llegim – 06/11/2020

Núvol – 05/11/2020

Catorze – 13/10/2020

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Sobre l’art de perdre’s”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Rebecca Solnit

Altres llibres
Política, dret i societat

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Sobre l'art de perdre's
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?