Ratafies

Ratafies

7,50

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa —ratafies, licors d’herbes, d’espècies i de fruites— per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d’arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jaume Fàbrega i Colom
Col·lecció
Minireceptaris, 3
Primera edició
octubre 2015
ISBN
978-84-9034-363-0
Enquadernació
Rústica
Mides
9,5 x 16 cm
Pàgines:
64
Icono Usuario
Sobre:

Jaume Fàbrega i Colom

Historiador, crític d’art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l’Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB. 

Col·labora a El Temps, Serra d’Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d’Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d’Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d’Assaig Andorra, finalista del Premi d’Assaig Josep Vallverdú, Premi d’Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d’aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús). 

Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans

Recull de Premsa

La Petita Llibreria – 17/01/2015

Papers de vi – desembre de 2015

Vilaweb – 12/12/2015

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ratafies”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jaume Fàbrega i Colom

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Ratafies
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?