Processos i canvis al territori del delta de l’Ebre

Processos i canvis al territori del delta de l’Ebre

Obra guanyadora de la VII Beca Pepita Martí de Duran

18,00

L’acceleració dels ritmes de transformació és l’expressió que millor defineix les característiques del darrer terç del segle XX. Aquest fet ha provocat canvis en tots els ordres —econòmics, socials, culturals, de mentalitat, etc.— de pràcticament la totalitat dels territoris. Aquests canvis han generat nous models territorials que exigeixen noves formes d’actuar, a més de plantejar visions de com definir els models territorials de futur. Dintre del model econòmic global, resulta cada vegada més important actuar des de la perspectiva de cadascun dels territoris per mobilitzar els recursos propis i poder integrar-los de forma competitiva amb els altres àmbits, desenvolupant les seves capacitats, necessitats i reptes. L’objectiu d’aquest estudi ha estat analitzar la situació socieconòmica actual de les terres del delta de l’Ebre, veure com han estat els processos i analitzar-ne la futura integració dintre dels territoris pròxims de l’arc de la Mediterrània. En definitiva, intentar aportar les dades precises que puguin desenvolupar una ordenació territorial efectiva de les terres del delta de l’Ebre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Andreu Querol Gómez
Col·lecció
Altres,
Primera edició
setembre 2004
ISBN
84-97991-049-4
Enquadernació
En rústica
Mides
17 x 24 cm
Pàgines:
232
Icono Usuario
Sobre:

Andreu Querol Gómez

(Roquetes, Baix Ebre, 1953) ¡. Cursa estudia de topografia i, per motius de treball, trasllada la seva residència a Castelló l’any 1978. Posteriorment, a la UNED, es llicencia en geografia i història i obté el doctorat en geografia amb la tesi titulada “Castelló de la Plana, crecimiento, expansión y tranformación del espacio urbano”.

Membre de l’Asociación de Geógrafos Españoles, ha publicat diversos treballs d’investigació dintre del camp de la geografia urbana i mediambiental, de la plana de Castelló i del delta de l’Ebre. Actualment, torna a residir a Tortosa, on desenvolupa activitats dintre del camp de la topografia i l’ensenyament com a professor de medi ambient de la Universitat Internacional de Catalunya, amb seu a Tortosa. 

Per la seva tasca dintr del món de la investigació geogràfica, ha obtingut diversos guardons, entre els quals destaquen els de la Fundació Davalos Fletcher de Castelló, per la confecció d’un atles municipal de Castelló, i la VII Beca Pepita Martí de Duran, de la fundació Duran-Martí de Tortosa, amb el treball “Processos i canvis al territori del delta de l’Ebre”, que ara apreix en forma de llibre. 

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Processos i canvis al territori del delta de l’Ebre”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Andreu Querol Gómez
No data was found

Altres llibres
Política, dret i societat

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Processos i canvis al territori del delta de l’Ebre
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?