Postres de l'Arimany

Postres de l'Arimany

de Tarragona

12,20

Aquest llibre no pretén fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolços pugui tenir la confiança que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Està escrit de manera entenedora, perquè el resultat final sigui bo, rigorós i s’assembli al màxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pèrdua per obtenir el resultat esperat. També està pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L’autor proposa en aquest llibre perdre la por i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Salvador Arimany i Minguella
Il·lustració
Josep Maria Escoda
Col·lecció
El Cullerot, 48
Primera edició
març 2008
ISBN
978-84-9791-335-5
Enquadernació
En rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
144
Icono Usuario
Sobre:

Salvador Arimany i Minguella

Va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1931, on els seus pares tenien un establiment de pastisseria i queviures. Al complir 14 anys va anar a Tarragona a aprendre l’ofici de pastisser. Empesos per la situació econòmica d’una família nombrosa com la seva en uns temps molt difícils de postguerra, decidí posar-se al capdavant d’una pastisseria que es traspassava a Tarragona, al carrer del Portalet. Amb l’ajut de tota la família, al cap de quatre anys van obrir una sucursal al carrer de Canyelles, l’any 1966 un establiment a l’avinguda de Rovira i Virgili, i l’any 1971 van adquirir la pastisseria i cafeteria Torrents a la Rambla Nova, que l’any 1976 van ampliar a restaurant i ben aviat va aconseguir molta anomenada per la qualitat dels productes que oferia. Salvador Arimany ha conduït programes de pastisseria a Ràdio Tarragona i Antena 3 Ràdio. Ha estat nomenat Mestre Artesà Pastisser i és el creador de les típiques galetes Maginet de Tarragona.

Icono Usuario
Sobre:

Josep Maria Escoda

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Postres de l’Arimany”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Salvador Arimany i Minguella
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Postres de l'Arimany
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?