Plats i secrets de l’Àvia Remei
13,50€
Aquest nou volum de la cuina de l’Àvia Remei és un recull de receptes senzilles de la cuina tradicional catalana i, a més a més, inclou com a novetat un apartat en cada recepta que ens descobreix els secrets culinaris que caracteritzen l’autora i que marquen la diferència a l’hora d’obtenir els millors resultats en l’elaboració dels plats. Amb La cuina de l’Àvia Remei, l’autora ja ens ha demostrat el seu esperit didàctic i popular; ara, ens presenta una selecció extensa i, sobretot, completa, d’aquesta cuina que ens és tan propera i que algú ha de recollir abans que desaparegui per sempre. Amb els secrets de l’Àvia, és cosa feta!
31.000 exemplars venuts)
Fitxa tècnica
Remei Ribas Aguilera
Va néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis i, a poc a poc, descobrí que tenia alguna cosa a dir sobre el tema.
Així, fa uns anys, començà a fer xerrades i a impartir cursos de cuina per a tothom: des dels més joves a persones adultes, com a l’escola La coma, o els dedicats a la gent gran del Parc, a la seva ciutat. Del 1998 al 1999 intervé en diferents programes de la televisió de Marató, col·labora telefònicament en directe en l’apartat de cuina del programa Tocant fusta, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i fa una demostració a TV3 de com es fa la crema catalana.
L’any 2000 participa en dos programes especials de Nadal, un de COM Ràdio i un altre de RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Ja el 2001, fa diverses demostracions. Una d’elles a TV2, on explica com fer una gran cassola de conilll amb cargols. I dues més a TV3, sobr com fer un bon allioli i com una mona de pasqua casolana. Per una altra banda, des del 1998 participa en diferents programes conduiïts per Martí Gironell, com ara El pont de les formigues, No es pot aguantar i Interès general; tots ells a Catalunya Ràdio. ,
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Aquest nou volum de la cuina de l’Àvia Remei és un recull de receptes senzilles de la cuina tradicional catalana i, a més a més, inclou com a novetat un apartat en cada recepta que ens descobreix els secrets culinaris que caracteritzen l’autora i que marquen la diferència a l’hora d’obtenir els millors resultats en l’elaboració dels plats. Amb La cuina de l’Àvia Remei, l’autora ja ens ha demostrat el seu esperit didàctic i popular; ara, ens presenta una selecció extensa i, sobretot, completa, d’aquesta cuina que ens és tan propera i que algú ha de recollir abans que desaparegui per sempre. Amb els secrets de l’Àvia, és cosa feta!
31.000 exemplars venuts)
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/19_cu.jpg 13.50 instock Cuina i gastronomiaàvia Remeicuinaplatssecrets 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/19_cu.jpg 76527676768876487629 13.50 12.98 0.00 0.00 2020-12-04T13:52:07+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.