Petit món

Petit món

9,30

Petit món és un conjunt de textos aparentment ingenus que s’acosten al lector amb la voluntat de transmetre testimoniatges i emocions. Són arguments vàlids per introduir-los en mons poètics que ens desvetllaran la innocència i ens faran reflexionar. La primera part presenta una revisió de la història sagrada sense la pretensió d’exhaurir-la. La retroba amb passió i l’analitza poèticament amb bonhomia i un cert escepticisme envers els mites. En la segona part hi trobem un seguit de pinzellades que són fruit de la creació de la ment i també d’una projecció que respon al reflex de totes les possibles poètiques que la vida quotidiana ens presenta cada moment. Són una invitació a la contemplació. En la tercera part podem caminar lluny de la nostra ombra, per la línia invisible de la fantasia. Comença una aventura sense límits a través dels somnis erràtics i les ombres revoltes. Tot plegat, un petit món, un joc, un fanal encès, i l’oportunitat d’il·lusionar-nos.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Antoni Cisteró i García
Gènere
Col·lecció
Narrativa, 24
Primera edició
setembre 2002
ISBN
978-84-96584-98-1
Enquadernació
En rústica
Mides
13 x 21 cm
Pàgines:
128
Icono Usuario
Sobre:

Antoni Cisteró i García

Nascut a Barcelona el 1946. Ha intentat sempre amalgamar coneixements diversos que li aporten un ric ventall de discursos. Enginyer químic, es llicencià també en filosofia i realitzà estudis de sociologia. Arrancant del mestratge de dom Maur Boix i Selva, la seva afecció a les lletres l’ha portat a practicar diversos gèneres, segons la inquietud del moment. Ha publicat XXV -recull de poemes- i El Baix Camp rural– estudi sociològic. És fundador i director de la revista cultural Vent de Serè.

En el camp del teatre ha guanyat els premis La Carrova (Amposta, 1998) i Theatron (Mataró, 2001) i ha seguit els cursos d’escriptura dramàtica de la Sala Beckett, amb J. Sanchis Sinisterra, Sergi Belbel i Carles Batxlle, entre d’altres, com a professors. 

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Petit món”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Antoni Cisteró i García

Altres llibres
Literatura

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Petit món
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?