Pedres Precioses

Pedres Precioses

Introducció al món de les gemmes

13,90

L’objectiu d’aquest treball és donar a conèixer d’una forma senzilla i entenedora les gemmes o pedres precioses més importants i les seves principals característiques. És una introducció breu dirigida a les persones no especialistes en aquest tema i que en volen tenir un primer coneixement. Ja en la prehistòria l’home començà a fer servir les pedres precioses i els atribuí poders curatius i protectors que, amb el pas del temps, van donar lloc a molts mites i llegendes. Tothom, qui més qui menys, té alguna pedra preciosa a casa i li pot interessar saber què és, com es forma, on es troba, quin és el seu potencial com a element ornamental i com se’n pot tenir cura.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Joaquim M. Nogués
Col·lecció
Physis, 5
Primera edició
octubre 2013
ISBN
978-84-9034-166-7
Enquadernació
En rústica
Mides
12 x 22,5 cm
Pàgines:
120
Icono Usuario
Sobre:

Joaquim M. Nogués

Va cursar estudis de Geologia a la Universitat de Barcelona, on va obtenir el grau de doctor en Geologia l’any 1976. Actualment és professor titular emèrit de Cristal·lografia i Mineralogia a la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, de la qual va ser vicedegà del 1993 al 1999. Gemmòleg i especialista en diamant per la Universitat de Barcelona i per la Gemmological Association of Great Britain. Ha estat professor de l’Escola de Gemmologia de la Universitat de Barcelona des de l’any 1974, de la qual n’exercí la direcció del 1985 al 1992. Actualment n’és el director des de l’any 2007.

Ha estat impulsor i cofundador de la Federation of European Education in Gemmology (FEEG), de la qual va ser vicepresident (1994-1999) i president (1999-2005). Autor del Diccionari de Gemmologia (1999) i col·laborador en els articles de Cristal·lografia i Mineralogia de la Gran Enciclopèdia Catalana. Col·laborador del Diccionari de Geologia (1997) dirigit pel Dr. Oriol Riba. Ha participat també en la publicació de materials docents en l’àmbit de l’òptica cristal·lina i la mineralogia. Participa en les Aules de la Gent Gran de la Universitat de Barcelona, des de l’any 1999, fent conferències sobre temes de Gemmologia i Geologia.

Recull de Premsa

El Punt Avui – 22/11/2013

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pedres Precioses”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Joaquim M. Nogués
No data was found

Altres llibres
Economia i empresa

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Pedres Precioses
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?