Oracles de Maria de Natzaret

Oracles de Maria de Natzaret

Des del Cel dels Benaurats en una data no especificada

17,90

El llibre vol ser un resum i alhora una mena de guia per a la lectura dels volums de la Història del pensament cristià. I, per a fer-ho, empra el subterfugi de fer dir a Nostra Senyora el que l’autor penso. En el llibre Maria, la mare de Jesús, explica com va viure en la seva ànima els esdeveniments que marcaren el ritme de la seva vida, des del seu naixement fins a la seva mort; i explica com va viure en la seva ànima la vida i la mort del seu Fill i l’experiència del Ressuscitat. També diu com veu, des de l’atalaia del cel, el desenvolupament de la fe cristiana. El que l’autor llegirà en aquest llibre és la transcripció de la suposada resposta de Maria als «missatges» de l’autor.

L’autor presenta la seva feina com la d’un transcriptor; però també una mica com la d’un traductor —i convé no oblidar allò de traduttore – traditore. Li agradaria que Maria fos l’autora del llibre. En qualsevol cas, reconeix la seva gosadia a voler interpretar el pensament de Nostra Senyora. Ha volgut ser sincer. Tanmateix, no voldria que ningú pensés que pren la seva versió com l’única possible i, menys encara, com la que «tradueix» infal·liblement el Credo, un Credo que arrela en la tradició eclesial i que gaudeix del reconeixement oficial de la Mater et Magistra, al judici de la qual en sotmet el seu contingut.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Josep Gil Ribas
Col·lecció
El Tinter, 134
Primera edició
gener 2015
ISBN
978-84-9034-285-5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
248
Josep-Gil
Sobre:

Josep Gil Ribas

(Reus, 1928) és prevere de Tarragona. Llicenciat en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma, va ampliar estudis a Alemanya i es doctorà el 1982 amb la tesi La benaurança del cel i l’ordre establert. Ha exercit la docència a la Facultat de Teologia de Catalunya i en altres centres superiors d’Espanya, d’Europa i d’Amèrica Llatina. És membre numerari de la Reial Acadèmia de Doctors. Ha publicat una trentena de llibres sobre temes teològics, als quals cal afegir la col·lecció Història del pensament cristià, amb 10 volums, el darrer dels quals porta per títol El desafiament de la laïcitat (2011). Posteriorment ha escrit el llibre Perquè no vaig a missa.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oracles de Maria de Natzaret”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Josep Gil Ribas
No data was found

Altres llibres
Religió i espiritualitat

14,00

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Oracles de Maria de Natzaret
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?