Mots sota sospita

Mots sota sospita

VII Premi Ramon Comas i Maduell de poesia (Premis Ciutat de Tarragona 1996)

8,41

Poesia turmentada de desesperança i de lluita en la recerca d’una existència en què els mots suposen la salvació. És una dolorosa, esquinçada, defensa de la condició humana. Manuel Garcia Grau, amb una àmplia producció literària, és avui un dels poetes més sòlids dels Països Catalans.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Manel Garcia Grau
Introducció
Simó, Isabel-Clara
Gènere
Col·lecció
Sinalefa, 1
Primera edició
novembre 1997
ISBN
978-84-89890-03-9
Enquadernació
En rústica
Mides
15 x 21 cm
Pàgines:
60
Icono Usuario
Sobre:

Manel Garcia Grau

Manel Garcia Grau. Nascut a Benicarló, Baix Maestrat, el 12 de febrer de 1962, és doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València i actualment professor de l’Àrea de Filologia Catalana de la Universitat Jaume I de Castelló. Poeta i assagista, forma part de la junta directiva de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i coordina el cicle de conferències “literactual” (adreçat al món dels autors i dels llibres) a la Jaume I. 

Autor d’obres poètiques com Quadern d’estances (Premi Miguel Hernández 1986, Edicions de la Guerra, 1990), La veu assedegada (Premi Benvingut Oliver, Publicacions de l’Ajuntament de Catarroja, 1989), Els noms insondables (editorial 3i4, guanyadora del Premi Vicent Andrés Estellés, Premis Octubre, 1990), Els signes immutables (Edicions Bromera-poesia, 1991) i Llibre de les figuracions (IVEI-poesia, 1991). Fou finalista del Premi Carles Riba i de l’Ausiàs March de Gandia el 1992 i recentment ha estat guardonat amb l’Englantina d’Or als Jocs Florals de Barcelona 1997. En l’apartat d’assaig ha publicat Poètiques i voluntats per a una societat perifèrica (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 1994), Polítiques  (i) lingüístiques (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 1997), tots al voltant de l’anàlisi socioliterària i sociolingüística. La seua obra poètica ha estat antologada a Camp de mines, de Francesc Calafat (Edicions de la Guerra, 1991) i estudiada a Literatura actual al País Valencià (1973-1992) i a Talaia de migjorn, de Lluís Alpera (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 1995). 

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mots sota sospita”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Manel Garcia Grau
No data was found

Altres llibres
Literatura

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Mots sota sospita
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?