Montseny. 50 indrets amb encant

Montseny. 50 indrets amb encant

23,80

Montseny. 50 indrets amb encant és un recull d’excursions i petites rutes per descobrir un dels espais naturals més preuats i emblemàtics de Catalunya. Cinquanta propostes apassionades que ens acosten a cims, gorgs, boscos, petits pobles, mines abandonades, fonts i altres indrets singulars, sovint envoltats de llegendes i històries locals. Tot i comptar amb indicacions pràctiques per facilitar la visita dels llocs seleccionats, no es tracta d’una simple guia turística. Els textos i les excel·lents fotografies són un homenatge al paisatge i a la cultura propera, i al mateix temps una invitació als excursionistes a realitzar l’exploració sistemàtica de la nostra muntanya i a l’excursió festiva en família.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jordi Longás Mayayo | Javier (Chopo) García-Die Sánchez-Guardamino
Col·lecció
Khroma, 14
Primera edició
octubre 2015
ISBN
978-84-9034-356-2
Enquadernació
Tapa dura
Mides
24 x 22,5 cm
Pàgines:
120
Icono Usuario
Sobre:

Javier (Chopo) García-Die Sánchez-Guardamino

Jordi Longás Mayayo 

(1960). Fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Ha publicat més de cent articles i milers de fotografies en les principals revistes de muntanya del país. També és autor de més de deu llibres de gran format dedicats als Pirineus, Catalunya i Barcelona. Els darrers són Pirineos 20 trekings i 50 Excursions als llacs més emblemàtics dels Pirineus. És col·laborador habitual de Cossetània i Lectio, editorials amb qui ha publicat, entre altres: Catalunya inoblidable; El paisatge favorit de Catalunya; Bal d’Onsella, los colores del silencio, i Barcelona, 50 indrets amb encant. La proximitat amb Barcelona, ciutat on va nèixer i resideix, li va portar a fer les primeres incursions muntanyenques al Montseny, massís al qual encara retorna sovint amb devoció.

«Chopo», Javier García-Die Sánchez-Guardamino

(1959). Fotògraf. Ha fet estudis d’arquitectura tècnica, fotografia i col·labora habitualment amb revistes i empreses d’arquitectura i construcció. Admirador de l’entorn natural i alpinista des de molt jove, ha escodrinyat amb la seva càmera la natura, el pas del temps… aspectes culturals i la petjada de l’home en el paisatge. La seva residència prop del Montseny des de fa més de 25 anys influeix intensament els seus colors i el seu ésser. Ha publicat amb Lectio i Cossetània els llibres, Catalunya, 50 elementos de arquitectura e ingeniería ferroviaria i El paisatge favorit de Catalunya.

Icono Usuario
Sobre:

Jordi Longás Mayayo

Jordi Longás (Barcelona, 1960). És fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor a la Universitat Ramon Llull. Fa 15 anys va iniciar la seva carrera com a fotògraf i escriptor. Ha publicat més de 70 articles i centenars de fotografies en les principals revistes de muntanya (Desnivel, Grandes Espacios, Vèrtex o Mundo de los Pirineos). Ha publicat també 5 llibres de gran format dedicats als Pirineus: Pirineos en esquís, 120 itinerarios; Pirineos íntimos; Pirineos en esquís, 150 itinerarios; Pirineos, 100 cumbres; i Pirineus. Viatge fotogràfic, aquest darrer en la col·lecció Khroma de Cossetània Edicions. És membre del consell assessor de la revista Vèrtex des de l’any 2004 i col·laborador habitual de Cossetània Edicions. Entuasiasta excursionista i bon coneixedor de la geografia catalana, es mostra il·lusionat per compartir alguns dels millors indrets que ha descobert en més de 30 anys d’activitat.

Recull de Premsa

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Montseny. 50 indrets amb encant”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jordi Longás Mayayo i Javier (Chopo) García-Die Sánchez-Guardamino

Altres llibres
Excursionisme i viatges

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Montseny. 50 indrets amb encant
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?