Menús de Nadal

Menús de Nadal

16,50

La finalitat d’aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d’hàbits, preferències i tecnologia culinària que s’han produït, ja que molta gent encara no l’entén al marge del receptari tradicional. D’aquí aquest llibre, que pretén obrir aquesta idea a nous plantejaments, noves opcions i, naturalment, a altres receptaris. Entre les gairebé 100 receptes, hi trobareu des de canelons vegetals, un faisà amb mandarines, un saltat de llamàntol i capó, un filet de bou amb crosta fins a un tiramisú tropical, entre altres propostes.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Francesc Murgadas i Bardí
Col·lecció
Escudella, 6
Primera edició
novembre 2015
ISBN
978-84-9034-371-5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 16 cm
Pàgines:
192
Icono Usuario
Sobre:

Francesc Murgadas i Bardí

Neix a Vilanova i la Geltrú (Garraf). Actualment, resideix a les Cabanyes (Alt Penedès). Llicenciat en Ciències Biològiques, ha passat de la seva càtedra de Ciències Naturals al món de la gastronomia i la cuina; n’impareix classes tant als cicles formatius de l’IES Joan Ramon Benaprès de Sitges com a la Universitat Ramon Llull, en la diplomatura de Turisme. 

Combina aquestes activitats amb col·laboracions a diversos mitjans de comunicació. Després d’una etapa inicial, llarga i intensa. a Ràdio 4 i una estada de cinc anys a Catalunya Ràdio com a col·laborador del prorama La solució, ha recalat des de fa dues temporades a COM Ràdio, on intervé en el programa Això no toca

Col·laborador de la revista Descobrir Cuina, des de fa sis anys, publica les seves receptes al diari Avui en el suplement des divendres i amb diversos formats. Fruit d’un d’aquests formats, mantingut durant un parell d’anys, neix aquest llibre, que no és, però, el primer de l’autor en aquest camp.

D’entre els títols publicats destaca la triologia Els productes a la taula, Jocs de fogons i Els estris a la cuina, recull de receptes i conceptes que publica, setmanalment des de fa quinze anys, a La Fura

Recull de Premsa

Papers de vi – desembre de 2015

Catalunya Ràdio / Meteomauri – 24/12/2015

TV3 / Matins – 23/12/2015

Diari Ara – 23/12/2015

Vilaweb – 12/12/2015

Revista Cuina – desembre de 015

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Menús de Nadal”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Francesc Murgadas i Bardí

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Menús de Nadal
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?