Menjar per un euro

Menjar per un euro

12,50

Per menjar bé no ens hem de gastar necessàriament molts diners, i menjar bé no és sinònim de menjar car. Aquest llibre ens explica d’una manera entenedora una bona colla de receptes que no ens costaran més d’un euro per persona. Simplement hem de tenir en compte l’estacionalitat dels productes, el seu origen, i fer la cuina sàvia, aquella que diu que no es llença res que sigui bo. Hi trobareu esmorzars, berenars, menges per trencar el cuc, verdures, llegums, pastes, ous, peixos, carns i una bona colla de postres que us en llepareu els dits. Doncs posem-nos el davantal i… a cuinar!

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Pep Nogués i Puigvert
Col·lecció
El Cullerot, 12
Primera edició
març 2002
ISBN
978-84-95684-54-7
Enquadernació
En rústica
Mides
16, 5 x 23, 5 cm
Pàgines:
184
Icono Usuario
Sobre:

Pep Nogués i Puigvert

Nascut a la Garrotxa, porta dins seu la tradició del menjar i les arrels de la cuina. De ben petit, començà a remenar cassoles al restaurant La Vall del Bach al seu poble natal, la Canya. Després d’acabar el seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona, entrà a treballar al Celler de Can Roca i en forma equip. El seu àmbit d’estudi i treball, la seva recerca pels orígens de la cuina, les tradicions, els costums, les varietats autòctones, la seva passió per la fotografia i la muntanya, l’han portat pertot arreu a conèixer els seus costums i el seu ritme de vida. Perquè és allà, entremig del caliu d’aquestes persones, on es troba la saviesa de la nostra gastronomia. Ha col·laborat en diversos programes radiofònics a Ràdio Sant Joan, Ràdio Sarrià, Cadena SER i COM Ràdio. Actualment, gaudeix dels micròfons d’Ona Girona, amb la Judit Arroyo, i de la Ràdio Nacional d’Andorra, amb en Joan Berenguer. Imparteix també diferents cursos de cuina, col·labora a la revista Descobrir Cuina i a El Soroll de les Fonts, assessora empreses alimentàries i, en el temps que li queda, escriu. El seu primer llibre fou Temps de silenci; el seguiren La cuina de les terres gironines (dues edicions), Menjar per un euro (tres edicions en català i una en castellà) i La cuina de l’arròs de Pals.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Menjar per un euro”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Pep Nogués i Puigvert
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Menjar per un euro
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?