Meleta de romer

Meleta de romer

Les postres de la Gessa

18,90

La Gessamí Caramés és una figura televisiva i del món de la cuina estimada a Catalunya. Se la coneix per la seva alegria, proximitat i professionalitat.

Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures i entendrem el perquè de cada elaboració.

Comencem amb receptes bàsiques i imprescindibles per entendre el món dolç i acabem amb els pastissos més sofisticats, passant per les postres tradicionals de la nostra terra, pans, brioixos, pastisseria americana, begudes i fins i tot opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories.

Fotografies: Maria A. Torres i Alberto Polo

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Gessamí Caramés
Fotografia
María Á. Torres | Alberto Polo
Col·lecció
Sensacions, 14
Primera edició
març 2021
ISBN
978-84-1356-026-7
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
17 x 24 cm
Pàgines:
176
GessamiCarames
Sobre:

Gessamí Caramés

(l’Ametlla de Mar, 1992). És la pastissera i copresentadora del programa Cuines de TV3. Comunicadora audiovisual, cuinera i barista de formació, es passa el dia entre fogons i forns, i de tant en tant s’escapa per gravar. Ha treballat de la mà de grans xefs com Michel Guérard, Paolo Casagrande o Martín Berasategui, i ara mateix està participant de diversos projectes gastronòmics.

AlbertoPolo
Sobre:

Alberto Polo

Nascut i crescut a la ciutat de Barcelona, on hi continua vivint, l’Alberto va començar el seu camí a la fotografia centrant-se en les seves passions adolescents, la música i l’skateboarding i va acabar dedicant-s’hi professionalment més de 20 anys. Tot i continuar-hi lligat, actualment, desenvolupa també projectes de caràcter artístic i treballa en el camp de la fotografia gastronòmica amb la seva parella Maria A. Torres. Va estudiar fotografia a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Westminster University de Londres. Ha publicat i exposat àmpliament el seu treball, forma part del fons de la Fundació Vila Casas i ha editat tres llibres amb les seves fotografies.

MariaATorres
Sobre:

María Á. Torres

La María Á. es va graduar en fotografia a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha treballat com a fotògrafa de premsa professional durant 12 anys, col·laborant en algunes de les capçaleres més respectades del país. Fa deu anys va decidir fer un gir a la seva carrera i va trobar un nou interès per la fotografia gastronòmica i va començar a treballar-hi dedicant-se tant a la part estrictament fotogràfica com a l’estilisme. Entre moltes col·laboracions amb diferents publicacions i marques del sector, ha il·lustrat al voltant de 20 llibres de cuina, la seva veritable passió. La seva obsessió per la llum, l’estilisme i per recrear històries al voltant d’una taula són els motius pels quals gaudeix fent la seva feina.

Recull de Premsa

RAC1 “La primera pedra” – 04/04/2021

RAC 105 – 29/03/2021

Blog, “Un any a la cuina” – 23/03/2021

Canal Reus TV, “Va com va” – 17/03/2021

Diari de Tarragona – 17/03/2021

Diari Mes – 17/03/2021

Diari Mes Digital – 17/03/2021

La Cala TV – 17/03/2021

Tarragona Digital – 15/03/2021

Tarragona. cat. -12/03/2021

Revista de Gastronomia i Turisme – 12/03/2021

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Meleta de romer”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Gessamí Caramés
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Meleta de romer
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?