L’hora del vermut
100 receptes per assaborir-les
19,90€
L’hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d’altres. Aquest llibre et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que inclou el llibre, pensades tant per als paladars més exigents com per aquells que s’inicien als fogons.
Fitxa tècnica
Toni Monné
Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien). També ha dirigit la revista Lecturas Especial Cocina, la col·lecció de minillibres “Con Mucho Gusto” i ha estat assessor editorial de Comer y Beber.
És l’autor de Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes i Los mejores bocadillos del mundo.
Xabier Mendiola
Recull de Premsa
La Conca 5.1 (entrevista) – 10/05/2016
Papers de vi – desembre 2015
La Conca 5.1 – desembre de 2015
Vilaweb – 12/12/2015
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
L'hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d'altres. Aquest llibre et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que inclou el llibre, pensades tant per als paladars més exigents com per aquells que s'inicien als fogons.
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490343524-600x811.jpg 19.90 instock Cuina i gastronomiamenjarolivespatatesreceptesVermut 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490343524-600x811.jpg 77407765776377327743 19.90 19.13 0.00 0.00 2020-12-04T13:57:43+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.