Les receptes de Semproniana

Les receptes de Semproniana

23,90

Als vint-i-cinc anys va obrir Semproniana, amb el seu marit, Santi Alegre, i en Joan Pluvinet, l’amic cuiner de Granollers. Cassoles noves, il·lusió desbordant, feina a carretades i un xic d’inconsciència s’han anat transformant en ofici asserenat al llarg dels vint anys que fa que encenen els fogons cada matí. Ho celebren amb el recull de receptes que més estimen: els plats amb que van estrenar el restaurant, els que més han agradat, els més agosarats, els més tradicionals i els més dolços.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Ada Parellada Garrell | Joan Pluvinet Gasch | Meritxell Arjalaguer
Col·lecció
El Rebost, 4
Primera edició
octubre 2012
ISBN
978-84-9034-023-3
Enquadernació
Tapa dura
Mides
24 x 22,5 cm
Pàgines:
120
Icono Usuario
Sobre:

Ada Parellada Garrell

Ada Parellada va néixer a Granollers a finals dels anys seixanta, a la millor universitat de cuina que mai podria haver anat a raure, casa els seus pares i avis, la Fonda Europa. La cuina, les aromes i els plats s’han envoltat des del dia que va treure el nas en aquest món. Ha fet de la gastronomia el seu ofici, tant a Semproniana, que va obrir el 1993 com impartint tallers de cuina, sobretot als infants i les famílies, i també escrivint receptaris i, fins i tot, una novel·la.

Icono Usuario
Sobre:

Joan Pluvinet Gasch

Ada Parellada va néixer a Granollers a finals dels anys seixanta, a la millor universitat de cuina que mai podria haver anat a raure, casa els seus pares i avis, la Fonda Europa. La cuina, les aromes i els plats s’han envoltat des del dia que va treure el nas en aquest món. Ha fet de la gastronomia el seu ofici, tant a Semproniana, que va obrir el 1993 com impartint tallers de cuina, sobretot als infants i les famílies, i també escrivint receptaris i, fins i tot, una novel·la.

Icono Usuario
Sobre:

Meritxell Arjalaguer

Ada Parellada va néixer a Granollers a finals dels anys seixanta, a la millor universitat de cuina que mai podria haver anat a raure, casa els seus pares i avis, la Fonda Europa. La cuina, les aromes i els plats s’han envoltat des del dia que va treure el nas en aquest món. Ha fet de la gastronomia el seu ofici, tant a Semproniana, que va obrir el 1993 com impartint tallers de cuina, sobretot als infants i les famílies, i també escrivint receptaris i, fins i tot, una novel·la.

Les receptes de Semproniana

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Les receptes de Semproniana”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Ada Parellada Garrell i Joan Pluvinet Gasch i Meritxell Arjalaguer

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Les receptes de Semproniana
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?