Les millors coques catalanes
13,90€
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N’hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d’espinacs, de pèsols… En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.
Fitxa tècnica
Vicent Marqués
Vicent Marqués i Carbonell va nàixer el 1950 en una barraca de l’Horta, pintada de blanc. De jove anava a fer faenes al camp i més tard va tenir diversos oficis, fins que es va fer cuiner. A hores d’ara només es dedica a escriure. El 1990 va rebre el premi Ciutat de València amb la novel·la Nit de Foc, i el 2006 va publicar-ne una altra: Un quilo de coca. També ha publicat una quinzena de llibres de cuina i ha col·laborat en El Temps i l’Avui, entre altres publicacions. Escriu habitualment en La Veu del País Valencià i el Jornalet.
Recull de Premsa
La Veu – 08/04/2017
Ràdio Arrels / Radio Lengadoc – 03/07/2016
Ràdio Mollet (16 min 30s de l’àudio)– 16/06/2016
Acció Cultural dels Països Catalans – 14/01/2015
LaVeu – 14/01/2015
LaVeu – 23/12/2015
Indirecte.cat – 04/12/2015
Gastronomia i turisme – juliol de 2015
Tot Tarragona – 24/04/2015
Vilaweb – 18/04/2015
Guia Nupcial – abril de 2015
Revista Gastromania – abril/maig 2015
El Punt Avui – 15/03/2015
La Veu del País Valencià – 28/02/2015
El Punt Avui – 23/02/2015
Blog La cocina de los valientes – 23/02/2015
El Periódico – 20/02/2015
Meteomauri – 19/02/2015
La Ciutat Onda Cero Tarragona (min. 47) – 18/02/2015
El bloc d’en Víctor – 07/02/2015
Vilaweb – 07/02/2015
Vilaweb – 07/02/2015
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N’hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d’espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490342213-600x910.jpg 13.90 instock Cuina i gastronomiaExcursionisme i viatgescoquescuina 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490342213-600x910.jpg 76397635762176377652 13.90 13.37 0.00 0.00 2020-12-04T13:57:02+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.