Laberints secrets

Laberints secrets

Premi Decàlia de Poesia. Festes Decennals - Valls 2001

8,41

El llibre Laberints secrets està format per tres apartats, interconnectats temàticament. En la primera part hi ha com una interrogació constant, així com una reflexió sobre el fet de ser dona i la projecció d’aquest fet sobre el que envolta el jo poètic. A la segona part es deixa sentir el pes del temps com a sedàs i constructor de l’experiència. A partir del record com a bagatge hi ha una mirada esperançadora cap al futur, sense anar a la recerca de dies passats ni caure en una mirada massa nostàlgica. I, finalment, a la tercera part es fa un paral•lelisme entre la vida i el laberint. Les ombres i les incerteses són incorporades al coneixement, i es parla, sobretot, del fet de viure. A més, altres temes són tractats en tot el recull, com ara l’angoixa, els presagis, els anhels plantejats com a interrogants, el valor de la paraula, la naturalesa. Tot això mitjançant imatges plàstiques, coloristes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Mireia Lleó i Bertran
Gènere
Col·lecció
Sinalefa, 6
Primera edició
setembre 2001
ISBN
978-84-95684-12-7
Enquadernació
En rústica
Mides
15 x 21 cm
Pàgines:
72
Icono Usuario
Sobre:

Mireia Lleó i Bertran

Mireia Lleó i Bertran va néixer a Barcelona l’any 1960. Escriu poesia des que era adolescent, però darrerament s’hi ha dedicat de manera més intensa. Com a poeta ha assolit ja diverses fites aconseguint el reconeixement en rebre diferents premis de reconegut prestigi. 

El recull Modularé capvespres ran de casa va obtenir el segon premi del concurs Caterina Albert el 1993 i un any més tard rebia el tercer del mateix certamen amb l’obra Somnis de molsa. Amb el poemari Brots d’enyor va quedar guanyadora del concurs l’Espurna del Clot l’any següent, el 1995. El llibre Amb terra al pensament va obtenir el premi Cadaqués Rosa Leveroni el 1998. Parc encès va meréixer el premi Joan Teixidor de la Ciutat d’Olot el 1999. A més a més ha quedat finalista en diversos certàmens. 

El recull que porta per nom Laberints secrets, l’obra que ara ens ocupa, aconseguí el premi Decàlia de Poesia convocat amb motiu de la celebració de les Festes Decennals de Valls del 2001. 

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Laberints secrets”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Mireia Lleó i Bertran
No data was found

Altres llibres
Literatura

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Laberints secrets
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?