La melmelada a la cuina

La melmelada a la cuina

Més de 100 receptes

15,50

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però… aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes, en què la melmelada és un ingredient més. N’hi ha que són nostres, originals, i n’hi ha d’altres d’adaptades de receptes clàssiques, de blogs o de llibres de cuina, i amb totes hi hem experimentat fins que han acabat sortint bé.

El llibre està estructurat en sis apartats diferents: esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn, peix i postres. En cada apartat trobareu propostes suggeridores i divertides, en les quals volem demostrar que la melmelada pot anar més enllà de la torrada per esmorzar.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Nani Nolla | Bet Carbonell | Mireia Jordana
Col·lecció
El Cullerot, 65
Primera edició
març 2015
ISBN
978-84-9034-302-9
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
184
Icono Usuario
Sobre:

Nani Nolla

Nani Nolla Va néixer a Rio de Janeiro, però sempre ha mantingut un fort lligam amb el Camp de Tarragona. La passió per dues de les seves aficions, la fotografia i la cuina, l’ha portat a participar en aquest projecte. És l’autora del blog La cuina violeta.

Mireia Jordana Va néixer a Palma. Quan tenia 6 anys, li van regalar el seu primer llibre de cuina i, a partir d’aquell moment, allò que va començar com una afició s’acabà convertint, amb el pas dels anys, en la seva feina. Des de fa 17 anys té el restaurant Les Fonts, a Vila-rodona, on viu amb la seva família.

Bet Carbonell Va néixer a Barcelona. Amb 13 anys es traslladà a viure a l’Alt Camp i, actualment, viu a Vila-rodona. A la cuina li agrada experimentar i jugar amb els sabors. Té facilitat per fer barreges explosives, sorprenentment delicioses. Des de l’any 2003, la Bet i la Mireia fan melmelades artesanes a la seva empresa, Els Fruits Saborosos.

Tres dones, tres històries i tres sensibilitats que coincideixen en un mateix territori, l’Alt Camp, disposades a fruir de tot allò que la vida els posi a l’abast.

Icono Usuario
Sobre:

Bet Carbonell

Nani Nolla Va néixer a Rio de Janeiro, però sempre ha mantingut un fort lligam amb el Camp de Tarragona. La passió per dues de les seves aficions, la fotografia i la cuina, l’ha portat a participar en aquest projecte. És l’autora del blog La cuina violeta.

Mireia Jordana Va néixer a Palma. Quan tenia 6 anys, li van regalar el seu primer llibre de cuina i, a partir d’aquell moment, allò que va començar com una afició s’acabà convertint, amb el pas dels anys, en la seva feina. Des de fa 17 anys té el restaurant Les Fonts, a Vila-rodona, on viu amb la seva família.

Bet Carbonell Va néixer a Barcelona. Amb 13 anys es traslladà a viure a l’Alt Camp i, actualment, viu a Vila-rodona. A la cuina li agrada experimentar i jugar amb els sabors. Té facilitat per fer barreges explosives, sorprenentment delicioses. Des de l’any 2003, la Bet i la Mireia fan melmelades artesanes a la seva empresa, Els Fruits Saborosos.

Tres dones, tres històries i tres sensibilitats que coincideixen en un mateix territori, l’Alt Camp, disposades a fruir de tot allò que la vida els posi a l’abast.

Icono Usuario
Sobre:

Mireia Jordana

Nani Nolla Va néixer a Rio de Janeiro, però sempre ha mantingut un fort lligam amb el Camp de Tarragona. La passió per dues de les seves aficions, la fotografia i la cuina, l’ha portat a participar en aquest projecte. És l’autora del blog La cuina violeta.

Mireia Jordana Va néixer a Palma. Quan tenia 6 anys, li van regalar el seu primer llibre de cuina i, a partir d’aquell moment, allò que va començar com una afició s’acabà convertint, amb el pas dels anys, en la seva feina. Des de fa 17 anys té el restaurant Les Fonts, a Vila-rodona, on viu amb la seva família.

Bet Carbonell Va néixer a Barcelona. Amb 13 anys es traslladà a viure a l’Alt Camp i, actualment, viu a Vila-rodona. A la cuina li agrada experimentar i jugar amb els sabors. Té facilitat per fer barreges explosives, sorprenentment delicioses. Des de l’any 2003, la Bet i la Mireia fan melmelades artesanes a la seva empresa, Els Fruits Saborosos.

Tres dones, tres històries i tres sensibilitats que coincideixen en un mateix territori, l’Alt Camp, disposades a fruir de tot allò que la vida els posi a l’abast.

Recull de Premsa

Gastronomia i turisme – juliol de 2015

Els Fruits Saborosos – 29/04/2015

La Petita Llibreria – 27/04/2015

Tot Tarragona – 23/04/2015

Tot Tarragona – 24/04/2015

Retalls de cuina – 22/04/2015

L’hora del tàper – 21/04/2015

La Cuina Violeta – 20/04/2015

Vilaweb – 18/04/2015

El Vallenc – 02/04/2015

El Portal Nou – 01/04/2015

Llepadits – abril de 2015

Diari Més Tarragona – 20/03/2015

El Vallenc – 13/03/2015

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La melmelada a la cuina”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Nani Nolla i Bet Carbonell i Mireia Jordana
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La melmelada a la cuina
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?