La imatge i la memòria II

La imatge i la memòria II

Cabra del Camp i la fotografia 1886-1960 (II)

16,00

Aquest llibre és el recull de les fotografies antigues de Cabra del Camp que es van poder veure a les exposicions que, amb el patrocini de l Ajuntament, es van dur a terme durant tres estius consecutius els dies de la festa major dels anys 1996, 1997 i 1998 al petit local dels baixos de l abadia, l antic parvulari, aleshores lloc de trobada dels jubilats. Com que mentre se celebraren les exposicions força gent es va interessar per aconseguir còpies de les imatges exposades, amb la publicació del llibre es pretén posar a l abast de tothom el conjunt d aquelles fotografies, així com d altres d inèdites que s han pogut recollir darrerament. La primera meitat del segle XX, període del qual són la immensa majoria de les imatges recollides en aquest llibre, són anys plens de canvis i de transformacions, un període intens, difícil, de crisis, una guerra civil dura, una postguerra, moments històrics que van marcar… i, enmig, la vida d un poble, Cabra del Camp, que, malgrat tot, continuava, continuava amb els bons i amb els mals moments, continuava i els cabrencs anaven fent camí, i a voltes eren immortalitzats en aquestes imatges.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jesús Maria Parra Garriga
Gènere
Col·lecció
El Bagul, 6
Primera edició
agost 2005
ISBN
978-84-97911-20-7
Enquadernació
En rústica
Mides
24 x 22,5 cm
Pàgines:
240
Icono Usuario
Sobre:

Jesús Maria Parra Garriga

Nasqué a Tarragona el 29 de maig de 1956 i visqué a Cabra del Camp, d’on els seus pares eren els mestres, fins el 14 de setembre de 1967 en què la família s’establí a Barcelona, ciutat on viu i excereix professionalment d’arquitecte. Les estades a Ca l’Elvira, la casa pairal de la família materna, els Garriga-Miró, li permeten mantenir els lligams amb Cabra del Camp, on organitzà les mostres fotogràfiques que han esdevingut el punt de partida de la present publicació.

Aquest llibre que teniu a les mans és el recull de les fotografies antigues de Cabra del Camp que es van poder veure a les exposicions que, amb el patrocini de l’Ajuntament, es van dur a terme durant tres estius consecutius -els dies de la festa major dels anys 1996, 1997 i 1998- al petit local dels baixos de l’abadia, l’antic parvulari, alsehores lloc de trobada dels jubilats.

Com que mentre se celebraren les exposicions força gent es va interessar per aconseguir còpies de les imatges exposades, amb la publicació del llibre es pretén posar a l’abast de tothom el conjunt d’aquelles fotografies, així com d’altres d’inèdites que s’han pogut recollir darrerament.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La imatge i la memòria II”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jesús Maria Parra Garriga
No data was found

Altres llibres
Història

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La imatge i la memòria II
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?