LaCuinaDelsFumats

La cuina dels fumats

250 receptes

14,70

Autor de La cuina del calçot, popular llibre sobre el famós calçot publicat per primera vegada l’any 1997. El gener del 2006 se’n va publicar al cinquena edició a Cossetània Edicions.

«Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, primordialment d’entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són presents la truita de riu, l’arengada, la tonyina, el peix espasa… en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pasta, mandonguilles, mantega…) i un altre de salses.»

(Del pròleg de Francesc Murgadas)

  • Aquest llibre dona idees variades de com cuinar i combinar els aliments fumats, entre els quals el salmó, el bacallà o la tonyina, en forma fumada, són dels més coneguts.
  • Més de 250 receptes senzilles, ràpides i fàcils de fer (amanides, entrants, tapes), amb apartats extres de bases i salses.
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Joan Jofre Español
Fotografia
Marta Parés
Col·lecció
Escudella, 15
Primera edició
febrer 2021
ISBN
978-84-1356-021-2
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 16 cm
Pàgines:
160
JoanJofre
Sobre:

Joan Jofre Español

(Alió, Alt Camp, 1950–2019) va ser cuiner, i des dels disset anys es va moure entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc… Publicà els llibres Todo el bacalao a su alcance (1992), La cuina del calçot (1997), La cuina de l’avellana (1999), aquests dos últims juntament amb Agustí Garcia Carrion, i Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004).

marta-pares
Sobre:

Marta Parés

(Valls, 1981). És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i graduada en el cicle formatiu de Disseny Gràfic. Ha treballat en el camp del disseny gràfic i ha participat en diversos treballs de fotografia, sobretot en el vessant culinari i d’excursionisme. Amb Cossetània Edicions ha treballat en diverses portades per a la col·lecció Azimut i ha publicat, com a fotògrafa, Tapias variades (2014), Melmelades casolanes: mini receptari (2015), Menús de Nadal (2015), La cuina del calçot (2016) i La cuina dels fumats (2021).

 

Recull de Premsa

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La cuina dels fumats”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Joan Jofre Español

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La cuina dels fumats
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?