La cuina del foie gras

La cuina del foie gras

15,00

El foie gras no només es degusta damunt d’un canapè al començament d’un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l’eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles…, o amb una cocció més llarga, amb la terrina de becades amb tòfones, el filet de bou del Perigord o la carpa farcida…, acompanyat de pasta fresca, les carxofetes liles o la crema de llenties… el foie gras pot ser present en tots els menús i en totes les estacions de l’any. L’autora, en aquest llibre, ens dóna també totes les preparacions d’oca i d’ànec: magrets, aus senceres, rillettes i confits…, amb o sense foie gras. En total, 117 receptes, des de les més simples a les més sofisticades.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Eliana Thibaut i Comalada
Col·lecció
El Cullerot, 18
Primera edició
desembre 2002
ISBN
978-84-96035-05-8
Enquadernació
En rústica
Mides
16,5 x 23,5 cm
Pàgines:
192
Icono Usuario
Sobre:

Eliana Thibaut i Comalada

Eliana Thibaut i Comalada és autora d’una important obra sobre cuina i nutrició, que abraça més d’una trentena de llibres, a més d’articles divulgatius i un CD-ROM interactiu. Professora durant anys de l’assignatura Higiene de l’Alimentació en diversos centres d’ensenyament tècnic francesos, l’any 1985 va impulsar la iniciativa de creació dels Tallers de Cuina Catalana Tradicional, destinats a preservar i difondre la cuina de territori. Començà a editar llibres de cuina en francès, però ben aviat publicà els primers títols en llengua catalana, en els quals posa de manifest la seva recerca etnològica en el camp de l’alimentació (amb una especial incidència en el període de l’edat mitjana) i la seva capacitat d’innovació pel que fa a receptes creades a partir del substrat tradicional de la cuina nord-catalana. Dins de la col·lecció El Cullerot, ha publicat La cuina tradicional de la Catalunya Nord, i ben aviat apareixerà, traduïda al català, l’obra Les salades de la Méditerranée. Ha estat distingida amb nombrosos premis gastronòmics i cívics i gaudeix d’un important reconeixement tant a la Catalunya Nord com a tot arreu.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La cuina del foie gras”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Eliana Thibaut i Comalada

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La cuina del foie gras
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?