La cuina del calçot

La cuina del calçot

10,50

El nom del calçot es troba indefugiblement lligat al de la calçotada, però quan hàgiu acabat de llegir el llibre que teniu a les mans veureu que això no ha de ser forçosament així, perquè el calçot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d’altres ingredients que no han de ser per força els característics de la calçotada. En aquest llibre us oferim la possibilitat d’elaborar prop de setanta plats diferents cuinats amb calçots.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Joan Jofre Español | Agustí Garcia Carrion
Col·lecció
El Cullerot, 1
Primera edició
gener 1997
ISBN
978-84-97910-75-0
Enquadernació
en rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
124
JoanJofre
Sobre:

Joan Jofre Español

(Alió, Alt Camp, 1950–2019) va ser cuiner, i des dels disset anys es va moure entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc… Publicà els llibres Todo el bacalao a su alcance (1992), La cuina del calçot (1997), La cuina de l’avellana (1999), aquests dos últims juntament amb Agustí Garcia Carrion, i Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004).

Icono Usuario
Sobre:

Agustí Garcia Carrion

Joan Jofre va néixer a Alió (Alt Camp) el 12 de març de 1950. És cuiner, i des dels disset anys s’ha mogut entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc… L’any 1983 va retornar a Valls gràcies a l’amistat que l’unia amb Agustí Garcia, el qual havia obert un nou restaurant. Un i altre ja no van perdre el contacte. A banda dels dos llibres que ha fet junt amb l’Agustí, és coautor de Todo el bacalao a su alcance (1992) i autor en solitari de Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004). Agustí Garcia va néixer a Alió (Alt Camp) el 3 d’agost de 1949. Va iniciar la seva professió de restaurador l’any 1968, a Valls i en diversos indrets de la Costa Daurada. L’any 1983 va obrir el seu propi restaurant, El Corbatí, on incorporà molts plats innovadors, molts dels quals relacionats amb la Cuina del Calçot. El Joan i l’Agustí són fills d’Alió i sempre han sigut bons amics des que, de petits, jugaven junts a l’escola. De grans han fet dos llibres conjuntament: La cuina del calçot (1997), reeditat en diverses ocasions, i La cuina de l’avellana (1999). Totes les receptes han estat experimentades i se n’ha comprovat el bon resultat.

Recull de Premsa

Blog Cuina Cinc – 01/04/2014

 

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La cuina del calçot”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Joan Jofre Español i Agustí Garcia Carrion

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La cuina del calçot
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?