La cuina de les Terres de l’Ebre

La cuina de les Terres de l’Ebre

Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta

11,90

Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià. La seva autora, antropòloga social i professora de cuina, aplega en el receptari àpats que, sovint, presenten variacions —i fins i tot canvien de nom— d’un poble a l’altre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Carme Queralt Tomàs
Col·lecció
El Cullerot, 5
Primera edició
març 2000
ISBN
978-84-9791-143-6
Enquadernació
en rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
144
Icono Usuario
Sobre:

Carme Queralt Tomàs

Carme Queralt va néixer a Tortosa el 1959 i llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona, és antropòloga cultural i museòloga, especialista en el patrimoni etnològic català i de les Terres de l’Ebre, que estudia a partir de la memòria popular. Membre de diverses associacions professionals i assessora del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha participat en el disseny i execució de diversos projectes museològics, patrimonials i gastronòmics. És autora de nombrosos articles i textos científics i de llibres, com La cuina tradicional de les Terres de l’Ebre i la introducció aLa cuinera catalana, en aquesta mateixa editorial.

Recull de Premsa

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La cuina de les Terres de l’Ebre”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Carme Queralt Tomàs

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La cuina de les Terres de l’Ebre
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?