La cuina de la poma

La cuina de la poma

17,90

És prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l’arbre fruiter més conreat. N’existeixen més de dues mil varietats diferents; solament a la meva regió del Montseny, els botànics n’hi tenen inventariades més de dues-centes varietats, que avui desafortunadament estan en vies de desaparició. El llibre sobre la poma que ha escrit Eliana té el mateix rigor exemplar que tota la seva obra que incideix de manera especial en el coneixement de la cuina medieval catalana, camp en què l’autora és una autoritat científica i culinària.» (Del pròleg de Santi Santamaria)

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Eliana Thibaut i Comalada
Col·lecció
El Cullerot, 46
Primera edició
novembre 2007
ISBN
978-84-9791-303-4
Enquadernació
En rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
296
Icono Usuario
Sobre:

Eliana Thibaut i Comalada

Eliana Thibaut i Comalada és autora d’una important obra sobre cuina i nutrició, que abraça més d’una trentena de llibres, a més d’articles divulgatius i un CD-ROM interactiu. Professora durant anys de l’assignatura Higiene de l’Alimentació en diversos centres d’ensenyament tècnic francesos, l’any 1985 va impulsar la iniciativa de creació dels Tallers de Cuina Catalana Tradicional, destinats a preservar i difondre la cuina de territori. Començà a editar llibres de cuina en francès, però ben aviat publicà els primers títols en llengua catalana, en els quals posa de manifest la seva recerca etnològica en el camp de l’alimentació (amb una especial incidència en el període de l’edat mitjana) i la seva capacitat d’innovació pel que fa a receptes creades a partir del substrat tradicional de la cuina nord-catalana. Dins de la col·lecció El Cullerot, ha publicat La cuina tradicional de la Catalunya Nord, i ben aviat apareixerà, traduïda al català, l’obra Les salades de la Méditerranée. Ha estat distingida amb nombrosos premis gastronòmics i cívics i gaudeix d’un important reconeixement tant a la Catalunya Nord com a tot arreu.

Recull de Premsa

Blog Cuina Cinc – 04/03/2014

 

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La cuina de la poma”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Eliana Thibaut i Comalada

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La cuina de la poma
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?