La Catalunya prehistòrica

La Catalunya prehistòrica

en 25 jaciments paleontològics

15,90

Quins animals vivien a Catalunya fa milions d’anys? Com eren els ecosistemes que habitaven? L’estudi de les roques sedimentàries que afloren arreu del nostre país i dels fòssils que contenen pot donar resposta a aquestes preguntes i fer-nos una idea de com eren els ambients passats i la fauna i flora que els ocupava. En el llibre que tens entre les mans fem un recorregut per la Catalunya prehistòrica a través d’alguns dels seus jaciments paleontològics més importants i les seves reconstruccions. Són uns jaciments que ens han proporcionat informació molt valuosa sobre l’evolució de la vida i han situat la paleontologia catalana en el context científic mundial. Per exemple, a Catalunya s’han trobat fòssils de primats hominoïdeus que són clau en la història del nostre llinatge, vestigis dels últims dinosaures d’Euràsia o les restes de la planta angiosperma més antiga coneguda fins ara. Les reconstruccions van a càrrec del paleoartista Roc Olivé, amb l’assessorament i els textos del paleontòleg Guillem Orlandi Oliveras.

“Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Roc Olivé Pous | Guillem Orlandi Oliveras
Col·lecció
Altres natura,
Primera edició
octubre 2019
ISBN
978-84-9034-871-0
Enquadernació
Tapa dura
Mides
29 x 24 cm
Pàgines:
56
Icono Usuario
Sobre:

Guillem Orlandi Oliveras

Guillem Orlandi Oliveras (Barcelona, 1992) és graduat en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster Interuniversitari en Paleontologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la UB. Actualment està finalitzant el seu doctorat en Biodiversitat (UAB) a l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) centrat en el cicle vital i l’ecologia d’un grup de cavalls extingits, els hipparionins.

Roc Olivé Pous (Barcelona, 1981) és llicenciat en Belles Arts i especialitzat en il·lustració científica. Ha publicat en diverses revistes científiques, ha treballat per a editorials especialitzades en il·lustracions mèdiques, i també ha col·laborat en il·lustracions per a museus de paleontologia i publicacions especialitzades en fauna actual i extingida. És autor, entre d’altres, dels llibres Dinosaures (2013) i Guia dels animals (2018).

Icono Usuario
Sobre:

Roc Olivé Pous

Roc Olivé Pous (Barcelona, 1981). Llicenciat en Belles Arts i especialitzat en il·lustració científica, ha publicat en diverses revistes científiques, ha treballat per a editorials especialitzades en il·lustracions mèdiques, i també ha col·laborat en il·lustracions per a museus de paleontologia i publicacions especialitzades en fauna actual i extingida.

Recull de Premsa

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La Catalunya prehistòrica”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Roc Olivé Pous i Guillem Orlandi Oliveras

Altres llibres
Coneixements

13,90

13,50

13,50

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La Catalunya prehistòrica
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?