La Barcelona desaparecida

La Barcelona desaparecida

29,00

Un viaje extraordinario, con imágenes inéditas, por la memoria histórica de los barceloneces.

La Barcelona desaparecida pretende acompañar al lector en un itinerario por la memoria histórica de la ciudad condal: un viaje extraordinario que revela las personas detrás de las piedras de un tiempo y de un mosaico humano que la evolución urbanística, social y tecnológica han transformado. Los autores, grandes expertos en rincones y personajes barceloneses, han creado una obra gráfica y documental única para redescubrir la Barcelona del siglo XIX hasta los años sesenta del siglo XX, una Barcelona que ya no existe y que ya no volverá.
El libro hace un excepcional homenaje y un retrato magistral de la Cataluña urbana vista en blanco y negro. Gracias a una búsqueda exhaustiva de los mejores archivos, La Barcelona desaparecida contiene muchas imágenes inéditas de la vida y sociedad barcelonesas. Un volumen único para conocer nuestra historia moderna.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Josep Maria Huertas | Guillem Huertas
Col·lecció
Catalunya en blanc i negre, 4
Primera edició
novembre 2004
ISBN
978-84-96103-71-9
Enquadernació
Tapa dura amb sobrecoberta
Mides
23 x 28 cm
Pàgines:
280
Sobre:

Guillem Huertas

Nascut a Barcelona (1974). Després d’estudiar Imatge i so, i treballar en diferents àmbits relacionats amb la fotografia, s’ha dedicat professionalment a la cinematografia. Actualment és ajudant de càmera. Paral·lelament, ha treballat en diferents llibres com a fotògraf —Els barris de Barcelona, dos volums (1997 i 1998), La gent i els barris de Sant Martí (2001), Paseos insólitos para descubrir Barcelona (2003), Guia de Montjuïc (2003), entre altres— i com a documentalista gràfic —La ciutat transportada (1997), Com ens divertíem, com ens divertim (2002). És autor de La Barcelona d’Ahir (2011), llibre que recorda la nissaga dels Brangulí.

Sobre:

Josep Maria Huertas

Nascut a Barcelona (1939), va ser periodista i redactor en cap de diferents diaris (El Correo Catalán, Tele/eXpres, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia). Va ser secretari de l’Associació de Premsa (1983-1985), vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (1985-1990), president de l’Arxiu Històric del Poblenou (1992-1997). Va col·laborar en diverses publicacions i revistes, i ha guanyat prestigiosos premis de periodisme.

Huertas va ser, sens dubte, un dels millors coneixedors de la memòria històrica de la ciutat comtal, amb més de trenta obres sobre barris, itineraris, monuments, llegendes, personatges i altres aspectes de Barcelona.

Va morir el 4 de març de 2007.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La Barcelona desaparecida”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Josep Maria Huertas i Guillem Huertas

Altres llibres
Costums i tradicions

14,00

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

La Barcelona desaparecida
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?