Herbes a la carta

Herbes a la carta

Receptes de cuina silvestre

14,90

Les herbes del camp i del meu jardí es poden menjar? Com puc reconèixer les plantes comestibles? On les puc trobar? Com i quan les he de collir? Com cuinar-les perquè siguin apetitoses? Realment són nutritives? Què ens aporten?

Herbes a la carta ens porta per un viarge a través de la hiatòria de la nostra cuina, analitzada a través de l’òptica del consum d’herbes silvestres. Ens presenta algunes de les plantes salvatges més habituals i ens ensenya com collir-les, cuinar-les i gaudir-ne, tot tenint sempre presents les seves característiques medicinals i, sobretot, els seus elements nutritius, que fan que el seu consum esdevingui un tresor dietètic que cal conèixer. Un llibre per iniciar-se en la cuina de plantes dels nostres prats i riberes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Montserrat Enrich | Elisenda Carballido
Col·lecció
El Cullerot, 62
Primera edició
octubre 2014
ISBN
978-84-9034-198-8
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
208
Icono Usuario
Sobre:

Montserrat Enrich

Montserrat Enrich és llicenciada en Ciències de la Informació. Fa més de trenta anys que col·labora en la premsa comarcal i ha publicat diversos llibres de temàtica local. L’any 2002 es va iniciar en el periodisme de gastronomia amb el llibre La cuina de la llènega. Aficionada a la cuina, les plantes i els bolets, fa anys va començar a interessar-se per la comestibilitat de les herbes silvestres. Primer, com a afició; però després més seriosament, amb diverses estades a França i Suïssa amb François Couplan i Françoise Marmy, etnobotanistes reconeguts.

Elisenda Carballido és diplomada en Nutrició i Dietètica i experta en l’àmbit de les plantes medicinals i comestibles. Ha rebut també formació a través d’estades a Suïssa amb Françoise Marmy. Actualment col·labora en el web www.botanical-online.com en l’elaboració de continguts.

Icono Usuario
Sobre:

Elisenda Carballido

Montserrat Enrich és llicenciada en Ciències de la Informació. Fa més de trenta anys que col·labora en la premsa comarcal i ha publicat diversos llibres de temàtica local. L’any 2002 es va iniciar en el periodisme de gastronomia amb el llibre La cuina de la llènega. Aficionada a la cuina, les plantes i els bolets, fa anys va començar a interessar-se per la comestibilitat de les herbes silvestres. Primer, com a afició; però després més seriosament, amb diverses estades a França i Suïssa amb François Couplan i Françoise Marmy, etnobotanistes reconeguts.

Elisenda Carballido és diplomada en Nutrició i Dietètica i experta en l’àmbit de les plantes medicinals i comestibles. Ha rebut també formació a través d’estades a Suïssa amb Françoise Marmy. Actualment col·labora en el web www.botanical-online.com en l’elaboració de continguts.

Recull de Premsa

Vilaweb – 15/12/2014

Ets el que menges – 02/12/2014

RAC1 / Tot és possible – 08/10/2014

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Herbes a la carta”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Montserrat Enrich i Elisenda Carballido
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Herbes a la carta
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?