Fruits i plantes silvestres comestibles

Fruits i plantes silvestres comestibles

7,50

L’obra ha estat elaborada pensant, sobretot, a desvetllar o estimular l’interès pel medi natural del nostre entorn. Si es coneix cada cop millor, també se sabrà respectar i conservar, no tan sols pels seus valors estètics sinó perquè d’aquest medi depèn la nostra pròpia vida. El pretext és posar a l’abast de les persones interessades una visió nova o poc explicada referent a la utilització culinària d’algunes de les plantes silvestres més comunes i fàcils d’identificar, tot promovent un cert retorn a la cuina senzilla i natural, la qual no es contraposa en absolut amb el progrés tècnic i científic que permet el desenvolupament d’una agricultura moderna i productiva.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Núria Duran
Col·lecció
Miniguies de natura, 6
Primera edició
juny 2014
ISBN
978-84-9034-252-7
Enquadernació
Rústica
Mides
9,5 x 16 cm
Pàgines:
64
Icono Usuario
Sobre:

Núria Duran

La Núria Duran ja ha escrit alguns llibres en què agermana la seva formació professional i el seu coneixement de les plantes del país, amb la seva afició a la cuina, com ara La cuina del bosc/ Plantes silvestres comestibles, Plantes medicinals i Fruits i plantes silvestres comestibles. La Montserrat Roig ha aportat la seva llarga experiència en l’elaboració de melmelades casolanes i ha dedicat moltes hores a la recerca i experimentació. El seu entusiasme encomanadís ha mantingut el foc viu durant tota l’etapa d’elaboració del llibre. Una originalitat d’aquest llibre és la proposta d’una vintena de receptes de la cuina de l’agredolç que cada cop guanya més terreny en les preferències de força gent i que avui dia apareix a les cartes de molts bons restaurants. Les receptes dels xútneis, agredolços (pickles) i relishes deixen la porta oberta a experimentar-ne molts d’altres, que es poden preparar en família o en un sopar en què cadascú hi diu la seva. Les autores han pensat també en els celíacs i en els diabètics, i fan unes interessants propostes perquè aquestes persones puguin gaudir d’una bona melmelada que no alteri la seva salut. Totes les receptes d’aquest llibre han estat experimentades, repetides i millorades fins a tenir la certesa que realment surten bé.

Recull de Premsa

El Punt Avui – 10/10/2014

El 9 Nou

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Fruits i plantes silvestres comestibles”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Núria Duran

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Fruits i plantes silvestres comestibles
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?