Formatges

Formatges

Els 50 millors de Catalunya

18,50

Tenim la sort de viure en un indret on els formatges artesans tenen un elevat nivell de qualitat molt valorat internacionalment, però que encara compta amb una difusió rediïda entre nosaltres mateixos. En aquest recull hi trobaràs els millors formatges d’una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles ens desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu entorn, o bé pels formatges elaborats des d’una forma més tradicional a una de més atrevida. Totes les formatgeries tenen un motiu per a ser escollides i anomenades en aquest llibre. Els formatges han estat classificats en 5 categories que defineixen el seu tarannà atesa la personalitat de formatger i formatge. Esperem que arribeu a gaudir del paisatge i natura que aquests formatges representen i desitgem que us n’enamoreu tastant ni que sigui un bocinet del que per a nosaltres signifiquen.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Laia Pont Diez | Natàlia Nicolau Villellas
Col·lecció
Sensacions, 1
Primera edició
octubre 2015
ISBN
978-84-9034-370-8
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
17 x 24 cm
Pàgines:
144
Icono Usuario
Sobre:

Natàlia Nicolau Villellas

Natàlia Nicolau Villellas Enginyera Tècnica Agrícola i doctora en Tecnologia d’Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona. El desenvolupament de diversos projectes de recerca i innovació en el sector formatger li ha permès obtenir una visió global del sector. Forma part de la docència en la Formació Continuada pel Sector Formatger Artesà de Catalunya. La seva curiositat per altres cultures fa que viatgi a través dels formatges, dels quals n’és una amant incondicional, en gaudeix i transmet l’afició al seu voltant.

Icono Usuario
Sobre:

Laia Pont Diez

Laia Pont Diez és enginyeria tècnica agrícola en l’especialitat d’indústries Alimentàries. La seva experiència en botigues i distribuïdores de formatges artesans, li ha donat l’oportunitat de conèixer molts formatges i també els seus elaboradors. L’assistència a diversos cursos sobre formatgeria i seguretat alimentària a fires d’arreu d’Europa fan que per allà on passi olori formatges i visiti formatgeries. Des del 2005 realitza tasts de formatges a domicili, en els quals comparteix la seva gran passió en un ambient íntim i relaxat.

Recull de Premsa

El9Nou – 10/02/2019

Territoris.cat – 30/11/2018

PlaUrgell TV – 29/11/2018

Viure als Pirineus – 27/10/2017

Cuina Cinc – 22/05/2017

MSN.com – 07/04/2017

Blog Todo sobre quesos – 21/10/2016

Empordà.info – 13/08/2016

Revista Cuina – 26/08/2016

Cuina Cinc – 02/05/2016

La Xarxa / Via Europa – 22/04/2016

Elter.net – 21/01/2016

Entaulats. El blog de Carme Gasull – 05/01/2016

Tv Girona / Té de tot – 29/12/2015

Papers de vi – desembre 2015

Vilaweb – 12/12/2015

TV3 / programa Divendres (a partit d’1h 14min de programa) – 30/11/2015

Cuina Cinc (imatges presentació Jaimes) – 22/11/2015

Catalunya Ràdio / La Tribu – 19/11/2015

Pànxing Berguedà – 16/11/2016

Surtdecasa Penedès – 11/11/2015

AraVallès.cat – 09/11/2015

RTVVilafranca – 06/11/2015

NacióSolsona.cat – 30/10/2015

RAC1 / Amb molt de gust – 26/10/2015

El9Nou Osona – 25/10/2015

TV3 / programa Divendres – 14/10/2015

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Formatges”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Laia Pont Diez i Natàlia Nicolau Villellas

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Formatges
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?