Fes que cada classe funcioni

Pròleg d'Enric Prats

23,00

Avís a qui obri aquest llibre buscant la manera de millorar la tasca docent: per fer les coses bé, primer cal saber per què les fem.

 

Perquè les classes funcionin els autors proposen treballar a partir de sis principis pedagògics: el repte, l’explicació, el modelatge, la pràctica, la retroalimentació i les preguntes. Sis principis que es fonamenten en un sistema coherent d’idees i en una pràctica experimentada, reflexionada, que combina prudència i gosadia, lluny de les presses i les rutines adquirides.

Totes les propostes recollides aquí estan pensades per proporcionar un rumb pràctic i profitós a la tasca del professorat. Si una classe us funciona segurament és perquè el conjunt d’alumnes ha trobat sentit a allò que hi ha après.

Obriu el llibre per qualsevol pàgina i en traureu idees interessants per aplicar a classe, i molt probablement aquella idea us portarà a una altra. Aquest no és, però, un manual per seguir al peu de la lletra. Això aniria en contra del seu esperit i del vostre, si el que busqueu és una educació de qualitat per a tothom.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Shaun Allison | Andy Tharby
Traducció
Carles Miró
Edició
Enric Prats
Col·lecció
Educació i Família,
Primera edició
maig 2021
ISBN
978-84-9766-736-4
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
14 x 21,5
Pàgines:
296
Icono Usuario
Sobre:

Andy Tharby

Andy Tharby és professor en actiu al Regne Unit i autor, juntament amb Shaun Allison, de diversos llibres per a la millora de la pràctica a l’aula. L’any 2016 van ser premiats amb l’Educational Book Award per aquest treball que el jurat va definir com una obra de referència i una inspiració per als docents.

@atharby

Icono Usuario
Sobre:

Shaun Allison

Shaun Allison és professor en actiu al Regne Unit i autor, juntament amb Andy Tharby, de diversos llibres per a la millora de la pràctica a l’aula. L’any 2016 van ser premiats amb l’Educational Book Award per aquest treball que el jurat va definir com una obra de referència i una inspiració per als docents.

@shaun_allison

Sobre:

Enric Prats

Enric Prats és doctor en pedagogia per la Universitat de Barcelona, on exerceix la docència. Ha participat en diferents projectes educatius, com el Programa MIF (Millora i Innovació en la Formació de Mestres) o Barcelona Aula de Ciutadania, i dirigeix recerques sobre pensament pedagògic i polítiques de professorat. És responsable d’edició de la revista Temps d’Educació, i ha publicat diverses obres en què reflexiona sobre el fet educatiu.

@EnricPrats

Sobre:

Carles Miró

(Tremp, 1968) Des de l’any 1999 es dedica a la correcció i a la traducció literària i tècnica, especialment del francès i de l’anglès. Entre altres autors ha traduït Doris Lessing, Raymond Carver, Noam Chomsky, Edmund de Waal, Moshin Hamind i Rudyard Kipling.

Per a Angle ha traduït Pensa i actua com un gat (2018), d’Stéphane Garnier, Petita filosofia dels ocells (2019), de Philippe J. Dubois i Élise Rousseau, i L’altra cara de la Lluna (2020), de Fatoumata Kebe; i juntament amb Ricard Vela, Cartes des de la presó (2018), de Nelson Mandela. I per a Eumo ha traduït Fes que cada classe funcioni (2021), de Shaun Allison i Andy Tharby.

 

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Fes que cada classe funcioni”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Shaun Allison i Andy Tharby
No data was found

Altres llibres
Educació i criança

10,00

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Fes que cada classe funcioni