Fèlix Millet

Fèlix Millet, el gran impostor

La trama secreta de l'espoli del Palau

20,00

Tot el que se sap sobre el cas Millet
El cas Millet ha sacsejat Catalunya com un terratrèmol, amb rèpliques cada vegada més potents, fins esmicolar la confiança dels ciutadans cap a la societat civil i les institucions públiques. Aprofitant el seu poder i els seus contactes, convençuts de la seva impunitat, Fèlix Millet i Jordi Montull van apropiar-se, almenys, de 24 milions d’euros del Palau de la Música.
Després de mesos d’investigació periodística, aquest llibre treu ara a la llum episodis desconeguts de la trama ordida pel gran impostor del Palau, i dels seus socis en el delicte. És, a la vegada, una aproximació a la psicologia d’un personatge complex i també el dibuix de tots aquells que, sense ser còmplices directes del saqueig, van aplaudir Millet o van afavorir les seves arts delictives.
Teniu a les mans un relat escrit en calent, sobre una investigació judicial encara oberta i d’extrema complexitat. És un reportatge minuciós i revelador, una crònica de fets escandalosos, però documentats i provats amb testimonis i papers. Tot el que se sap fins ara –perquè tot no se sabrà.
El llibre té un apèndix documental que inclou els tres anònims que van alertar les autoritats sobre les activitats de Fèlix Millet, el primer d’ells enviat l’any 2002.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jordi Panyella
Col·lecció
El fil d'Ariadna, 49
Primera edició
gener 2012
ISBN
978-84-15002-89-5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
14,5 x 23 cm
Pàgines:
352
Sobre:

Jordi Panyella

Nascut a Barcelona el 1966, és llicenciat en Ciències de la Informació (UAB). Ha dedicat la seva carrera periodística a la premsa diària i ha col·laborat en publicacions no periòdiques, la ràdio i el món acadèmic. El 1986 va començar a treballar a El Punt Diari, primer a Girona i després com a corresponsal polític a Barcelona. L’any 1990 va aterrar a l‘Avui, on ha escrit sempre a la secció de Societat, especialitzant-se en l’àrea de tribunals. El destí ha volgut que els dos diaris s’hagin fos en El Punt Avui, on actualment treballa en l’àrea d’informació local de Barcelona.

Foto: © Gemma Aguilera

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Fèlix Millet, el gran impostor”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jordi Panyella

Altres llibres
Economia i empresa

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Fèlix Millet, el gran impostor
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?