ERC: temps de transició

ERC: temps de transició

Per una Esquerra forta, renovadora i plural

10,50

Esquerra, i també la política catalana, es troben en una cruïlla que pot signifi car l’inici d’una nova etapa: d’una banda es clou un cicle polític intern iniciat l’any 1996 en el congrés de Vilafranca del Penedès i de l’altra, enguany també pot ser el començament de la fi de l’aliança tripartida iniciada l’any 2003 i la prefi guració d’una nova majoria parlamentària el 2010 que tingui com a eix central l’exercici del dret d’autodeterminació. A raonar aquestes afi rmacions està dedicat aquest treball, pensat per oferir propostes, tant pel que fa al relleu de la direcció del partit com a la renovació estratègica i d’actualització ideològica del republicanisme.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jaume Renyer Alimbau
Introducció
Bertran, Uriel
Col·lecció
Prisma, 21
Primera edició
maig 2008
ISBN
978-84-9791-374-4
Enquadernació
En rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
80
Icono Usuario
Sobre:

Jaume Renyer Alimbau

Va néixer a Vila-seca (Tarragona) el 2 de gener de 1958. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, ingressà al cos de secretaris d’administració local per oposició lliure l’any 1983. Ha estat secretari generatl dels ajuntaments del Vendrell i de Granollers, i des de fa deu anys desenvolupa aquest càrrec a l’Ajuntament de Reus. 

Des de l’any 1995 és professor associat a la Faculitat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, on imparteix l’assignatura de Dret Local i Urbanístic Municipal. Ha publicat treballs especialitzats en dret administratiu local en el llibre Models de documents municipals, editat l’any 1990 pel Departament de Governació de la Generalitat, i en l’obra col·lectiva La contractació local, editat l’any 1991 per la Federació de Municipis de Catalunya. 

És autor amb Mònica Massó del llibre Perspectives d’una gestió integrada dels residus municipals. Proposta per al Camp de Tarragona: 1998-2008, publicat l’any 1998. Ha impartit nombrosos cursos i conferències relacionats amb el món local i amb el medi ambient. En l’actualitat és secretari de l’Associació Catalana d’Empreses de Valorització de Residus Sòlids Urbans. Obtingué el Premi d’Assaig Rovira i Virigli 1994 amb el llibre Catalunya qüestió d’edat: 25 anys d’independentisme català (1968-1993)

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ERC: temps de transició”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jaume Renyer Alimbau

Altres llibres
Política, dret i societat

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

ERC: temps de transició
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?