En marxa cuina!
Històries d’un cuiner amb rock’n’roll
18,90€
Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però, el cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins i tot extravagants, que li han passat davant dels fogons i amb els clients dels restaurants on ha treballat. Ens parla, per exemple, de les improvisacions que cal fer quan de sobte s’omple la sala de comensals que no s’esperaven, de clients excessivament bromistes que fan passar una mala estona als cambrers o d’altres amb poca cultura gastronòmica que es pensen que en saben més que ningú, d’adaptacions a les noves tendències com el veganisme o a situacions com les al·lèrgies, de comensals que no es volen aixecar de taula, dels recursos davant els petits accidents de cuina, de les peticions curioses d’alguns clients, entre d’altres. De fet, cadascuna de les històries deriva en dues receptes relacionades, plenes de rock’n’roll, que faran les delícies del lector.
Fitxa tècnica
Marc Ribas
Marc Ribas (Girona, 1976) és el cuiner popular i rock’n’roller del programa de sobretaula Cuines. També és conegut pel seu paper com a presentador de Joc de cartes, el reality show gastronòmic de TV3, i anteriorment havia passat pels fogons de diversos restaurants. En un d’ells, el Capritx, es va creuar amb el que ara és el seu soci, el xef Artur Martínez, i des de llavors han treballat plegats en diferents projectes gastronòmics. Malgrat la dilatada carrera a la cuina, en Marc és artista de formació: la cuina el va atrapar quan treballava en un restaurant durant l’etapa d’estudiant. Marc Ribas viu a Terrassa i aprofita els dies que no és de rodatge per cuinar en aquesta ciutat. El trobareu rere els fogons de la Taverna del Ciri, que aviat també obrirà a Barcelona.
Recull de Premsa
La Vangardia – 21/12/2020
Diari de Tarragona – 18/12/2020
Diari Més digital – 17/12/2020
Ràdio Tarragona – 17/12/2020
Diari de Sabadell – 4/12/2020
TV3 “Tot es mou” – 2/12/2020
RAC1 “El món a RAC1” – 23/11/2020
Vilaweb – 8/11/2020
Tarragona Digital – 23/10/2020
El Gerió digital – 16/10/2020
Diari ARA “Mengem” -8/10/2020
Un any a la cuina – 28/09/2020
Cat. Ràdio “El suplement” – 12/09/2020
El Periódico – 9/08/2010
Revista gastronomia i turisme – 2/09/2020
El gourmet català – 4/04/2020
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.