Els-Top-10-de-Catalunya

Els Top 10 de Catalunya

10 x 15 indrets i experiències excepcionals

18,50

Descobreix 150 indrets excepcionals on gaudir i experimentar el millor de Catalunya

Ja sabem que Catalunya és un país divers amb múltiples racons per descobrir i experiències per viure. Muntanyes, un extens litoral, pobles d’interior que conserven el traçat medieval, viles marineres, castells que marcaven la frontera amb els sarraïns, monestirs esplendorosos, ermites encimbellades, festes arrelades al territori i una cuina que ha merescut tots els elogis internacionals. Tot això sense oblidar el modernisme, aquell art que va marcar els inicis del segle XX i del qual Catalunya és un gran referent. Un terç del territori català té algun grau de protecció i més de dues dotzenes d’edificis estan reconeguts per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.

Amb tot aquest bagatge, en aquest llibre hem seleccionat 15 apartats: pobles, monestirs, catedrals i grans esglésies, ermites i santuaris, castells, cases modernistes, museus, cellers, jaciments ibers i romans, paratges naturals, estanys, platges i cales, festes tradicionals, activitats de lleure i gastronomia tradicional. D’una forma ordenada i amb un mapa de situació, de cadascun d’aquests apartats n’hem triat 10, els que segons el nostre criteri tenen més rellevància.

D’aquesta forma hem bastit un llibre útil, adient per conèixer Catalunya i com a guia per als nostres desplaçaments. De cada indret s’explica la seva història i les seves característiques, amb l’afegit d’una petita guia pràctica, tot plegat amanit amb diverses imatges.

  • Presenta 10 indrets protagonistes de cadascuna de les 15 categories destacades: pobles, monestirs, catedrals i grans esglésies, ermites i santuaris, castells, cases modernistes, museus, cellers, jaciments ibers i romans, paratges naturals, estanys, platges i cales, festes tradicionals, activitats de lleure i gastronomia tradicional.
  • Jordi Bastart i Cassé ha publicat més d’una desena de llibres amb Cossetània Edicions sobre viatges i turisme catalans, entre els quals Catalunya: 50 cellers emblemàtics, Catalunya: 50 racons emblemàtics o 100 coses per fer a Catalunya. 
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jordi Bastart i Cassé
Col·lecció
Altres,
Primera edició
maig 2021
ISBN
978-84-1356-049-6
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
12 x 22,5 cm
Pàgines:
192
Jordi-Bastart
Sobre:

Jordi Bastart i Cassé

Escriptor i fotògraf, regenta l’empresa Turismo Verde SL. A més d’escriure articles per a revistes de viatges, redactar projectes d’espais com centres d’interpretació i dirigir durant set anys la revista QF? de La Vanguardia, ha publicat més de 90 guies de viatges, tant de passejades per a la mainada com de rutes per Catalunya, ciutats d’Europa o de diferents indrets de la península Ibèrica. Col·labora habitualment amb administracions com l’Agència Catalana de Turisme, la Diputació de Barcelona o el Patronat de Turisme de Lleida, i ho ha fet durant 20 anys al programa Gente Viajera d’Onda Cero. L’any 2001 la Generalitat li va concedir el premi al millor llibre de promoció turística de Catalunya i el 2008 va rebre el Pica d’Estats pels seus treballs sobre les Terres de Lleida. Habitualment penja reportatges al seu portal www.motor-y-turismo.es.

Amb Cossetània Edicions, ha realitzat les guies de la Ruta del Cister, Terres de l’Ebre: Guia turísticaCosta Barcelona: Guia turística, Terres de Lleida i serralades prepirinenques, Paisatges i Pirineus Barcelona: Guia turística, Els sabors de la terra, 100 coses per fer a Catalunya, 100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya, a banda dels llibres Catalunya. 50 cellers emblemàtics i Catalunya. 50 racons emblemàtics.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Els Top 10 de Catalunya”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jordi Bastart i Cassé

Altres llibres
Excursionisme i viatges

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Els Top 10 de Catalunya