Els grans viatges de Zheng He

Els grans viatges de Zheng He

35,00

En el primer terç del segle XV, grans vaixells xinesos, enviats per l’emperador Yongle i comandats per l’eunuc Zheng He, van recórrer mars i oceans durant trenta anys, ancorant les naus des de Malàisia i Java fins a les costes d’Aràbia i l’Àfrica.
Zheng He va convertir l’oceà Índic en un mar xinès fins que, a la seva mort, l’enorme flota, formada per 255 grans vaixells i tripulada per 27.500 persones, va desaparèixer per sempre.

Una aventura marítima i cultural extraordinària a la Xina del segle XV
Xina ha estat sempre un territori que ha despertat l’interes i la curiositat del món occidental. A través d’un viatge temporal, Els grans viatges de Zheng He plasma els grans contrastos culturals entre la civilització occidental i l’oriental. Posa en relleu la vital importància que les rutes marítimes han tingut en el desenvolupament i la caiguda de grans civilitzacions i com a vehicle transmissor de coneixements.
El llibre és el catàleg d’una esplèndida exposició sobre la cultura marítima de la Xina mil·lenària, que estarà oberta al Museu Marítim de Barcelona fins al 31 de maig de 2009, a través de la figura d’un dels seus navegants més importants: Zheng He, que al segle XV va protagonitzar una increïble aventura marítima.

El llibre fa un recorregut per les figures protagonistes d’aquesta història: l’emperador Yongle, gran artífex d’aquests viatges, i el propi Zheng He. Mostra el món de l’Índic abans d’aquestes expedicions, quan la dinastia Song impulsa l’obertura al mar, tot cercant un lloc preeminent en el comerç asiàtic. Presenta una panoràmica del desenvolupament cultural i tecnològic i de la diversitat religiosa de la societat xinesa amb la dinastia Yuan.
Durant els set viatges de Zheng He, entre 1405 i 1433, una esquadra de prop de 30.000 homes, tripulant més de 250 enormes vaixells, va recórrer els principals ports de l’Índia i del SE d’Àsia en un circuit que anava des de Xina fins Java, Bengala, Ormuz i les costes africanes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Col·lecció
Altres,
Primera edició
desembre 2008
ISBN
978-84-96970-86-1
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
24 x 20 cm
Pàgines:
240

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Els grans viatges de Zheng He”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Els grans viatges de Zheng He
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?