Els fonaments de la interpretació

Els fonaments de la interpretació

16,90

Els fonaments de la interpretació va dirigit a les persones que volen iniciar-se en la interpretació actoral, sigui en escoles o per lliure, i a professors de la matèria. El mètode d’interpretació que es descriu en aquest llibre i la seva didàctica van ser desenvolupats i sintetitzats a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch de Berlín a partir dels conceptes de Bertholt Brecht, Konstantín Stanislavski i Keith Johnstone.

El llibre aporta un bon nombre d’exercicis pràctics de gran eficàcia, ja que, al llarg de dècades d’ensenyament, s’han anat depurant, consolidant i adaptant a les necessitats dels estudiants actuals.

«Tenim la convicció que la intuïció creativa de la interpretació només es pot desenvolupar sobre la base del coneixement, és a dir, si hi ha l’estructura. […] Aquest llibre ofereix una descripció i un catàleg d’exercicis que intenten aportar claredat i estructura al treball dels fonaments.»

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Margarete Schuler | Stephanie Harrer
Traducció
Gemma Sangerman | Christian Atanasiu
Col·lecció
Assaig obert, 4
Primera edició
octubre 2020
ISBN
978-84-17214-87-6
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
13,8 x 21,3 cm
Pàgines:
184
Sobre:

Margarete Schuler

Nascuda el 1966, és professora a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch de Berlín on el 2002 va obtenir la càtedra d’interpretació. Va ser vicerectora, i actualment dirigeix els afers internacionals de l’Escola, ha donat cursos i classes magistrals a les universitats de Pequín, Xangai, Moscou, Lima, Oslo i Sidney, i ha dirigit diverses produccions de festivals.

Sobre:

Stephanie Harrer

Nascuda el 1973, treballa des dels dinou anys en l’àmbit del teatre. Ha interpretat diversos papers de protagonista, ha desenvolupat projectes escènics i ha treballat com a directora. Des de 2007 ensenya els fonaments escènics, com ara estudis d’escenes i monòlegs, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch i a l’Escola Superior de Música i Art Dramàtic de Frankfurt del Main.

Icono Usuario
Sobre:

Gemma Sangerman

Sobre:

Christian Atanasiu

Clown.

Diplomat en Belles Arts per la Univ. de Kassel (Alemanya) i titulat superior en Art Dramàtic, especialitat d’Interpretació a l’Institut de Teatre de Barcelona. Ha ampliat els estudis amb Phillipe Gaulier, Rogelio Rivel, Javier Daulte i Keith Johnstone entre d’altres. Com a docent ha treballat a la Universitat de Santiago de Compostela, a la Universitat de Giessen (Alemanya), a Estudis de Teatre (Barcelona), ESADIB (Escola Superior d’Arts Escènics Illes Balears) i actualment com a professor de clown i interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Com a actor va crear la Cia. Martí Atanasiu (teatre gestual còmic) amb la qual va fer gires per quinze països d’Europa, participant als festivals internacionals més importants d’humor i de gest. Paral·lelament crea el seus espectacles en solitari, basats en poesies dadaistes, texts de l’absurd i tècnica de clown. Com a director ha dirigit diferents muntatges teatrals de creació pròpia, de circ i de clown.

Recull de Premsa

Teatral.net – 20/10/2020

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Els fonaments de la interpretació”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Margarete Schuler i Stephanie Harrer
No data was found

Altres llibres
Llibres de text i de consulta

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Els fonaments de la interpretació
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?