Els bolets a la cuina

Els bolets a la cuina

100 receptes

14,90

Aquesta és l’edició de butxaca de Bolets, la saó de boscos i prats. En aquesta ocasió, Mariona Quadrada (amb fotografies de Josep Borrell) us ofereix un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d’actualitat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Mariona Quadrada Monteverde
Fotografia
Josep Borrell
Col·lecció
Bolets,
Primera edició
setembre 2019
ISBN
978-84-9034-862-8
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 16 cm
Pàgines:
176
Icono Usuario
Sobre:

Mariona Quadrada Monteverde

Mariona Quadrada (Reus 1956) es va llicenciar en fi lologia catalana l’any 1979 per la UB. El 1984 va crear l’escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L’any 1996 va presentar la ponència “El Paisatge de Secà” dins l’àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l’aigua, primer llibre d’aquesta col·lecció. Josep Borrell Garciapons Realitzà estudis d’arquitectura. Estudià disseny i fotografi a a l’escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfi ques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfi ca en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografi es en portades de revistes d’arquitectura, fotografi a i moda i ha il·lustrat també catàlegs d’art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfi cs en 31 països. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l’aigua, primer llibre d’aquesta col·lecció.

Icono Usuario
Sobre:

Josep Borrell

Recull de Premsa

RAP 107 – 30/10/2019

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Els bolets a la cuina”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Mariona Quadrada Monteverde

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Els bolets a la cuina
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?