El romesco

El romesco

Història, tècniques i receptes

12,30

Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha estat fet amb l’objectiu de difondre al màxim les característiques de la salsa o picada més internacional que tenim a Catalunya: el romesco. Un llibre que pretén conèixer l’origen i la història del romesco però que alhora vol divertir tothom que el llegeixi. I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes… i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicionals amb peix i carn, en podem trobar d’altres que de ben segur ens sorprendran i que no tenen res a veure amb el que la majoria de gent fa a casa seva.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
David Solé i Torné
Col·lecció
El Cullerot, 23
Primera edició
setembre 2003
ISBN
978-84-96035-71-3
Enquadernació
En rústica
Mides
16,5 x 23,5 cm
Pàgines:
160
Icono Usuario
Sobre:

David Solé i Torné

Va néixer a Tarragona l’any 1967 i, com a bon fill de serrallenca, té el títol de mestre romescaire. Diplomat per l’Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona, actualment és el xef, i propietari, del Restaurant Barquet, al centre de Tarragona. Abans de fer-se càrrec de la cuina del restaurant va fer diferents estades a Mèxic, Cuba, Suïssa i també diversos punts de l’Estat espanyol.

Aquest és el tercer llibre que publica en els darrers anys. Els anteriors han estat Amb la mar al cor (1993) i Peix, cuina i tradició (1997). Acostuma a participar en diversos mitjans de comunicació, tant ràdio com televisió o publicacions especialitzades.

Recull de Premsa

Festes – 27/01/2020

Centre catòlic Mataró – 07/02/2019

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “El romesco”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
David Solé i Torné

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

El romesco
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?