El llibre de les receptes de tardor

El llibre de les receptes de tardor

14,20

Hem fet el cim. Ja tenim els quatre llibres del cicle enllestits. Tots plegats, ens mereixem un premi. Gaudir del que hem treballat durant els més de quatre anys que ha durat aquesta aventura que ens ha fet una mica més savis. La tardor és temps de collita. A El llibre de les receptes d’hivern, apreníem que cuinar no era tan complicat com diuen. A El llibre de les receptes de primavera, enteníem que comprar bé és bàsic per poder cuinar bé. A El llibre de les receptes d’estiu practicàvem conservats i conserves per facilitar-nos la feina. Ara, amb la tècnica apresa i practicada, amb un bon cistell de compra i amb el rebost curull de feina avançada, el que queda per fer és el més important. Seure a taula i gaudir. De què serveix fer un cim si no pots seure-hi ni que sigui deu minuts i fer una llambregada al camí recorregut? Per tant, seieu a taula amb les menges que feu i gaudiu-ne. Cada dia. Cada àpat. Cada plat. Ara ja enteneu què vol dir cuinar. Ara sou conscients que el fet culinari permet la collita diària de sensacions que van conformant la nostra memòria. Omplint-la de referents per construir-nos, dia a dia, emocions que ens ajudin a viure. Que posin en valor allò que realment és important. Tant de bo que, quan soni el telèfon mentre sou a taula tastant el plat que heu fet, sapigueu dir: “Ja tornaran a trucar. Bon profit”.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Francesc Murgadas i Bardí
Col·lecció
El Cullerot, 45
Primera edició
setembre 2007
ISBN
978-84-9791-301-0
Enquadernació
En rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
216
Icono Usuario
Sobre:

Francesc Murgadas i Bardí

Neix a Vilanova i la Geltrú (Garraf). Actualment, resideix a les Cabanyes (Alt Penedès). Llicenciat en Ciències Biològiques, ha passat de la seva càtedra de Ciències Naturals al món de la gastronomia i la cuina; n’impareix classes tant als cicles formatius de l’IES Joan Ramon Benaprès de Sitges com a la Universitat Ramon Llull, en la diplomatura de Turisme. 

Combina aquestes activitats amb col·laboracions a diversos mitjans de comunicació. Després d’una etapa inicial, llarga i intensa. a Ràdio 4 i una estada de cinc anys a Catalunya Ràdio com a col·laborador del prorama La solució, ha recalat des de fa dues temporades a COM Ràdio, on intervé en el programa Això no toca

Col·laborador de la revista Descobrir Cuina, des de fa sis anys, publica les seves receptes al diari Avui en el suplement des divendres i amb diversos formats. Fruit d’un d’aquests formats, mantingut durant un parell d’anys, neix aquest llibre, que no és, però, el primer de l’autor en aquest camp.

D’entre els títols publicats destaca la triologia Els productes a la taula, Jocs de fogons i Els estris a la cuina, recull de receptes i conceptes que publica, setmanalment des de fa quinze anys, a La Fura

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “El llibre de les receptes de tardor”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Francesc Murgadas i Bardí

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

El llibre de les receptes de tardor
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?