El llibre de la Marató de TV3

El llibre de la Marató de TV3

Nou relats contra les malalties minoritàries

9,00

La Marató de TV3 és un gran esdeveniment anual: un programa de televisió en directe de prop de catorze hores de durada, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3, que té la finalitat d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva. Enguany, el repte de La Marató és aconseguir fons per finançar projectes de recerca biomèdica relacionats amb les malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. És per aquest motiu que els afectats poden sentir-se perduts i, de vegades, desesperats. Busquen respostes: necessiten saber contra què lluiten. Per a tots els afectats i de forma desinteressada, els escriptors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila han cedit aquests relats per contribuir, mitjançant la literatura, a ser conscients del que pot significar patir una malaltia minoritària i recaptar fons per a la investigació científica. Tots els que han fet possible aquest llibre –autors, editors, industrials i distribuïdors– hi han col·laborat de manera totalment desinteressada. (Comprant aquest llibre ajudes a recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries).

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Autors Diversos
Edició
de Catalunya Televisió
Col·lecció
Altres,
Primera edició
novembre 2009
ISBN
978-84-9824-587-5
Enquadernació
En rústica
Pàgines:
128
Icono Usuario
Sobre:

Autors Diversos

Icono Usuario
Sobre:

de Catalunya Televisió

Recull de Premsa

Es presenta “El llibre de la Marató de TV3. Nou relats contra les malalties minoritàries” (Sala de premsa de Cossetània)

‘La Marató’ de TV-3 posa lletra i música a malalties estranyes (Marisa de Dios / diari El Periódico)

Una trentena d’artistes participen en el nou disc de «La marató» (G. Vidal / diari El Punt)

El disc i el llibre, valor afegit de La Marató (Maria Teresa Coca / diari Avui)

“La Marató” treu disc i llibre! (web Televisió de Catalunya)

“Colom. 500 anys enganyats”, “Escoltant Guardiola” i “El llibre de la Marató” apareixen als rànquings de llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

“El llibre de la Marató de TV3” s’anuncia a Catalunya Ràdio (Sala de premsa de Cossetània)

“Colom. 500 anys enganyats” i “El llibre de la Marató de TV3″ apareixen als rànquings dels més venuts de l'”Avui”, “El Periódico” i “La Vanguardia” (Sala de premsa de Cossetània)

“Colom. 500 anys enganyats” i “El llibre de la Marató” es mantenen als rànquings dels més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

“El paisatge favorit de Catalunya”, “Colom. 500 anys enganyats” i “El llibre de la Marató” apareixen als rànquings dels llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

“El paisatge favorit de Catalunya”, “Colom. 500 anys enganyats” i “El llibre de la Marató” es mantenen entre els llibres més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

“El paisatge favorit de Catalunya” i “El llibre de la Marató” es tornen a trobar entre els més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

 

 “El paisatge favorit de Catalunya” i “El llibre de la Marató” es mantenen a les llistes dels més venuts (Sala de premsa de Cossetània)

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “El llibre de la Marató de TV3”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Autors Diversos

Altres llibres
Art, fotografia, cinema i música

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

El llibre de la Marató de TV3
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?