Cuines amagades

Cuines amagades

Ruta gastronòmica pels bars dels 40 mercats de Barcelona

12,50

L’aventura de recórrer els bars dels quaranta mercats de Barcelona es converteix en una descoberta de les cuines amagades que ofereixen una mica de tot. Cuinar sense pretensions no vol dir sense geni, vol dir sense escarafalls, sense la membrana de l’artifici ni l’elitisme petulant. Aquesta ruta gastronòmica acumula sorpreses. No solament per la presentació o la manera de preparar determinats plats, sinó per la senzilla amabilitat que les dones i els homes de darrere la barra acostumen a dedicar a la clientela. Són gent bregada. Aquesta guia permet retrobar plats molt bàsics que de vegades són una culminació de l’art de la cuina: la cuina ordinària massa sovint eclipsada per l’extraordinària, l’essència fràgil dels petits miracles de la quotidianitat. Cada barri, cada mercat, cada parada i cada bar són un món.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Xavier Febrés Verdú | Àngela Vinent Besalduch
Col·lecció
Via Augusta, 8
Primera edició
setembre 2020
ISBN
978-84-9034-921-2
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
13,5 x 23,3 cm
Pàgines:
112
Icono Usuario
Sobre:

Xavier Febrés Verdú

Xavier Febrés i Àngela Vinent són periodistes i escriptors. L’autora és també cuinera amb club gastronòmic propi. L’autor és cuiner utilitari, d’aquells que es fan el dinar perquè els agrada més anar a comprar i cuinar que no menjar de bar o de restaurant sistemàticament, mentre no pugui contractar majordom, xef i cambrer fixos a domicili. També és l’autor del receptari Menuts i altres delícies porques (ed. El Mèdol, 1998).

Icono Usuario
Sobre:

Àngela Vinent Besalduch

Xavier Febrés i Àngela Vinent són periodistes i escriptors. L’autora és també cuinera amb club gastronòmic propi. L’autor és cuiner utilitari, d’aquells que es fan el dinar perquè els agrada més anar a comprar i cuinar que no menjar de bar o de restaurant sistemàticament, mentre no pugui contractar majordom, xef i cambrer fixos a domicili. També és l’autor del receptari Menuts i altres delícies porques (ed. El Mèdol, 1998).

Cuines amagades

Recull de Premsa

Diari Ara / Estils – 26/03/2021

Vilaweb – 15/11/2020

El País – 11/10/2020

Núvol / Punt de Llibre – 09/09/2020

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cuines amagades”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Xavier Febrés Verdú i Àngela Vinent Besalduch
No data was found

Altres llibres
Excursionisme i viatges

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Cuines amagades
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?