Cuina volcànica

Cuina volcànica

La cuina dels restaurants de la Garrotxa

12,30

Al bell mig de la terra aspra i de mala petja, en aquesta Garrotxa fecunda, boirosa, i freda en dies de ple hivern, hi brolla una cuina plena de bones menges, amb fesols de la tavella grisa, i patates mores, fajol i blat de moro blanc, tòfones i bona carn… que fan de la cuina volcànica un brot de gastronomia agraïda a tot el territori i a la seva gent.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Edició
Pep Nogué
Col·lecció
El Cullerot, 47
Primera edició
octubre 2007
ISBN
978-84-9791-305-8
Enquadernació
En rústica
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
160
Icono Usuario
Sobre:

Pep Nogué

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cuina volcànica”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Cuina volcànica
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?