Cuina-vegana-ocasions-especials

Cuina vegana per a ocasions especials

Més de 90 receptes per impressionar els teus convidats

14,90

Més de 90 receptes veganes amb ingredients senzills i fàcils de trobar que facilitaran la cuina de plats per ocasions especials sense ingredients d’origen animal.

Vegans, aquelles persones que no mengen res d’origen animal. I, llavors, què pots cuinar? No et preocupis. A les teves mans hi tens un llibre amb més de 90 receptes que t’ajudaran a convertir un àpat amb un convidat vegà en una experiència exquisida, diferent i molt divertida.

Aquestes receptes estan elaborades amb ingredients fàcils de trobar o reemplaçar, sense soja i, moltes, sense gluten, i et permetran impressionar tots els teus convidats. A partir d’ara, un pícnic, una festa infantil, un àpat de Nadal, un sopar romàntic o un aniversari seran moments en els quals t’agradarà entrar a la cuina!

Deixa’t sorprendre i gaudeix amb la facilitat de cuinar sense que ningú no hagi de patir!

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Zaraida Fernández
Fotografia
Ana Luz Sanz
Col·lecció
Escudella, 16
Primera edició
març 2021
ISBN
978-84-1356-031-1
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 16 cm
Pàgines:
160
Zaraida-Fernández
Sobre:

Zaraida Fernández

Zaraida Fernández sempre va tenir clar que volia dedicar-se a la cuina, raó per la qual, l’any 2002, va decidir estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona per ser cuinera professional.

Va treballar a restaurants, bars, châteaux, cuines de col·lectivitats i pastisseries. Un dia decidí adoptar i l’Elvis i la Lola aparegueren a la seva vida, cosa que va fer que es plantegés si la seva professió era coherent amb la seva altra gran passió: els animals. Així doncs, decidí deixar de consumir-los i, per descomptat, de cuinar-los.

En aquell moment creà Vegetart Cuina Vegana, la primera botiga de plats elaborats sense ingredients d’origen animal que, durant vuit anys, va estar al cor del barri de Gràcia de Barcelona. Durant aquest temps també va escriure el seu primer llibre, Cuina casolana vegana, publicat el 2017 a Cossetània Edicions.

Ana-Luz
Sobre:

Ana Luz Sanz

Recull de Premsa

Ràdio Vilafant – 26/03/2021

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cuina vegana per a ocasions especials”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Zaraida Fernández

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Cuina vegana per a ocasions especials
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?