Cuina i reaprofita!

Cuina i reaprofita!

Una manera original i econòmica de treure les restes de la nevera

12,50

Estàs tip que se t’acumulin muntanyes de tàpers a la nevera i no saps què ferne? Estàs cansat de repetir plats només per gastar aquestes restes de menjar? Troba, en aquest llibre, tot un seguit de receptes basades en el reaprofitament, perquè puguis reutilitzar els àpats o els aliments que tens guardats. Podràs cuinar una hamburguesa de llentilles amb els llegums que tens a la nevera, o una truita sumptuosa amb les hortalisses i la carn que t’han sobrat. Es tracta, sens dubte, de la millor sortida a totes aquestes racions extres i una alternativa més original a l’opció quotidiana d’escalfar-les al microones o de repetir dos dies seguits el mateix àpat.

L’autora t’ofereix l’oportunitat de revestir les menjades de creativitat i de nous sabors, i tot amb el plus de l’estalvi. Entrants, primers, segons o, fins i tot, postres, juga, combina i reinventa els teus tàpers!

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Lídia Casademont i Surrell
Col·lecció
El Cullerot, 66
Primera edició
febrer 2016
ISBN
978-84-9034-386-9
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
120
Icono Usuario
Sobre:

Lídia Casademont i Surrell

Lídia Casademont. Nascuda a Figueres, ja des de ben petita estava interessada en tot allò referent a les propietats dels aliments i la salut. Més endavant, va estudiar la branca científica biosanitària a l’Institut Alexandre Deulofeu de Figueres i, més tard, la carrera de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic.

Va treballar un breu període a l’Hospital de Figueres i, després, en un centre de dietètica fins avui dia, en el qual ajuda a aconseguir un pes saludable i, encara més important, a adquirir uns bons hàbits alimentaris a tothom qui acudeix a la consulta.

Des de 2011, és autora del blog gastronòmic Va de teca (vadeteca.cat), on ens parla sobre gastronomia, receptes, opinions de restaurants, degustacions d’aliments, tastos de vi i cervesa, notícies d’esdeveniments culinaris i altres curiositats gastronòmiques. A part, també la podem seguir a les xarxes socials a través de Twitter (@lidiacasademont) i Instagram (@lidiacasademont), on mostra de primera mà tots els plats i les receptes que prova. Però aquesta inquieta figuerenca també ha realitzat col·laboracions esporàdiques en altres blogs gastronòmics, així com en una revista de tirada comarcal.

Finalment, i no menys important, ha publicat els llibres 100 trucs per aprimar-se (Cossetània Edicions, 2013) i Cuina i reaprofita! (Cossetània Edicions, 2016).

Recull de Premsa

La Vanguardia – 15/01/2019

Ràdio Vilablareix – 07/12/2016

Ara Balears – 25/08/2016

Diari Ara – 23/07/2016

8TV / 8aldia – 14/07/2016

La Vanguardia / Tendencias – 03/05/2016

Gastronomia i turisme – 07/03/2016

Forum.ad – 07/03/2016

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cuina i reaprofita!”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Lídia Casademont i Surrell

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Cuina i reaprofita!
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?