Cuina amb denominació d'origen

Cuina amb denominació d'origen

Receptes amb Arròs del Delta de l’Ebre, Avellana de Reus, Calçot de Valls, Clementines de les Terres de l’Ebre, Fesols de Santa Pau, Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, Llonganissa de Vic, Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, Mongeta del Ganxet, Oli

17,50

Amb Cuina amb denominació d’origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l’Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d’altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació… atributs que desprèn en Pep Nogué, l’autor.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Pep Nogué
Col·lecció
El Cullerot, 64
Primera edició
novembre 2014
ISBN
978-84-9034-279-4
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
232
Icono Usuario
Sobre:

Pep Nogué

En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l’Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.

Recull de Premsa

Decuina.net – 19/04/2015

El Vallenc – 09/01/2015

MeteoMauri, Catalunya Ràdio – 02/01/2015

El Periódico – 24/12/2014

Vilaweb Gastronomia – 15/12/2014

Decuina.net – 04/12/2014

Vilaweb – 29/11/2014

Olot Televisió / Pros i contres – 26/11/2014

Divendres, TV3 (min. 51) –  12/11/2014

 

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cuina amb denominació d’origen”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Pep Nogué

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Cuina amb denominació d'origen
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?