Conèixer els núvols

Conèixer els núvols

12,90

Els colors del cel i les formes i la dinàmica dels núvols tenen un indubtable valor estètic, però, la seva observació i identificació té importància científica i ens pot resultar de gran utilitat per a la predicció local del temps atmosfèric, molt útil per als excursionistes i les activitats a l’aire lliure. Aquest llibre pretén mostrar com s’identifiquen els diferents tipus de núvols, ajudar-nos a comprendre la seva formació, i explicar com ens poden indicar que s’acosta un canvi de temps, o que l’atmosfera romandrà estable.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Marcel Costa Vila | Jordi Mazon -Bueso
Col·lecció
Conèixer, Sèrie Planeta viu, 1
Primera edició
octubre 2009
ISBN
978-84-9791-477-2
Enquadernació
en rústica
Mides
14 x 24 cm
Pàgines:
88
Icono Usuario
Sobre:

Jordi Mazon -Bueso

Jordi Mazón Bueso (Barcelona, 1973) és llicenciat en física i màster en climatologia aplicada per la Universitat de Barcelona. Professor associat al Departament de Física Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya, i de física a l’ensenyament secundari. Secretari general de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics (ACOM), i membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. És autor de nombrosos articles i llibres de divulgació científica, sobretot en l’àmbit de les ciències de l’atmosfera. Marcel Costa Vila (Barcelona, 1960) és llicenciat en biologia i afeccionat a la meteorologia. Es dedica a la docència de les ciències a secundària. És autor de llibres i articles de divulgació i recerca científica sobre temes diversos, especialment meteorologia i alguns llibres de text. És membre vocal de l’ACOM. Ha impartit diversos cursos i xerrades de divulgació de la meteorologia i la climatologia, adreçades a professionals de l’ensenyament i al públic en general.

Icono Usuario
Sobre:

Marcel Costa Vila

Jordi Mazón Bueso (Barcelona, 1973), llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (1998) i màster en Climatologia Aplicada per la mateixa Universitat (2000). Professor de física, des del 1998 és secretari general de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics, i des del 2004 responsable de la vocalia Ciència i Ensenyament de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. És també membre del Consell d’Administració del Servei Meteorològic de Catalunya. És autor de diversos llibres i articles de divulgació científica, i ha desenvolupat treballs d’investigació en el camp de la física de l’atmosfera. Marcel Costa Vila (Barcelona, 1960), biòleg de formació i afeccionat a la meteorologia des de la infància. Professor de ciències, és autor o coautor de llibres i articles de divulgació i recerca científica sobre temes diversos, així com d’alguns llibres de text. És membre actiu de l’ACOM (Associació Catalana d’Observadors Meteorològics) des de fa anys. Ha impartit diversos cursos i xerrades de divulgació de la meteorologia i la climatologia, adreçades tant a professionals de l’ensenyament com al públic en general.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Conèixer els núvols”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Marcel Costa Vila i Jordi Mazon -Bueso

Altres llibres
Ciència i coneixement

16,90

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Conèixer els núvols
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?